Eladó Téglalakás, Budapest, III. kerület

#213306419

Eladó Téglalakás

209 millió Ft

Budapest, III. kerület Óbuda
Alapterület:
134 m2
Szobák száma:
4 + 1
Állapot:
Újszerű
Építési mód:
Tégla
CSOK PLUSZ
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos
Terasz

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
Földszint
Nincs
202 m2
Hőszigetelt
Hőszivattyú
Kertre néző
Gépesített
Délkelet
Oldalkert
3
Dupla komfort
A
Nem akadálymentesített
230 - 400 Volt
Van, saját vízórával
Közműhálózatba bekötve

Eladó kertkapcsolatos téglalakás 3. kerület, Óbuda

Eladó 3. kerület, Óbudán egy 134 nm-es, 4+1 fél szobás, belső kétszintes, saját 202 nm-es kerttel és nagy teraszokkal rendelkező újszerű téglalakás.

A lakás egy 2021-ben épült, 3 szintes, 7 lakásos társasházban található, mely egy 1060 nm-es telken került megépítésre. Az épület hagyományos téglafalazattal épült, monolit vasbeton födémmel, 15 cm homlokzati hőszigeteléssel, fehér-antracit színben.

A belső kétszintes ingatlan földszintjén található egy amerikai konyhás nappali étkezővel (42 nm), egy szoba (14 nm), egy zuhanyzós fürdőszoba mellékhelyiséggel (5 nm), egy mosókonyha (3 nm), valamint egy tágas előszoba (8 nm).

Az emeleten helyet kapott egy hálószoba külön gardrób helyiséggel (23 nm), egy gyerek szoba ugyancsak gardróbbal (13,5 nm), egy kádas fürdőszoba mellékhelyiséggel (8,5 nm), egy háztartási helyiség/tároló (5,5 nm), egy közlekedő (5 nm), valamint a lépcső (6 nm).

A lakást a földszinten és az emeleten egyaránt körbeveszi egy összesen 100 nm-es, nagyrészt fedett terasz/erkély és a 202 nm-es saját, füvesített, tujákkal körbeültetett kert, mely sok lehetőséget nyújt gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.

A lakás fűtéséről egy H tarifás Daikin hőszivattyú gondoskodik, mely padlófűtéshez van csatlakoztatva, valamint a fürdő helyiségekbe elektromos törölközőszárítók lettek felszerelve. A nyári nagy melegben pedig egy inverteres klíma gondoskodik a kellemes hőérzetről. A lakás kialakítása során minőségi burkolatok lettek választva és sok extra került beépítésre: beépített konyha Bosch konyhagépekkel, beépített bútorok, riasztó távfelügyelettel, automata öntözőrendszer, szúnyogháló, elektromos redőny előkészítés…

Az épület alatt 6 állásos mélygarázs kapott helyet, a lakásokhoz tartozó saját tulajdonú tárolókkal és közös használatú biciklitárolóval.

A lakáshoz tartozik egy 13.5 és egy 15 nm-es autóbeálló, illetve egy saját 6.5 nm-es tároló helység. Ezek kötelezően megvásárolandók, melyek ára 24 000 000 Ft (9M+9M+6M), mely a vételáron felül értendő.

Az ingatlan infrastruktúrája és a közlekedés kiváló. A Bécsi út-Vörösvári út (fonódó villamos) végállomás 5 perc sétányira; bölcsőde, óvoda, iskola, kórház, étterem, rendelőintézet, állatorvos, Stop Shop, autótisztító, Praktiker stb. 5 perc autóútnyira található. Frekventált környék, ahonnan tömegközlekedéssel és autóval egyaránt gyorsan elérhető a belváros, viszont mivel a Bécsi úttól beljebb esik és alacsonyabb szinten helyezkedik el, így csendes is.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, vagy további kérdései volnának, hívjon bizalommal.

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése