Eladó Családi ház, Budapest, III. kerület

#213304159

Eladó Családi ház

448 millió Ft

Budapest, III. kerület Táborhegy
Alapterület:
405 m2
Szobák száma:
6
Állapot:
Építési mód:
Tégla
Jó közlekedéssel
Kandalló
Terasz

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
969 m2
Hőszigetelt
Gázkazán
Kertre néző
4
230 - 400 Volt
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Eladó nettó 405 nm-es önálló családi ház 969 nm-es telekkel, Remetehegyen, sétatávolságra a Stop Shop és az Eurocentertől. Nappali + 5 hálóval, 4 fürdőszobájával ideális otthona lehet nagyobb családnak, összeköltözőknek.

A pince szinten (165 nm) az 54 nm-es garázsba akár 4 autó parkolása biztosított, valamint egy 41 nm-es szuterén iroda is helyet kapott ezen a szinten, így vállalkozás vagy home office számára is alkalmas lehet a területet kihasználni. Ugyan ezen a szinten egy további 42 nm áll rendelkezésre akár bemutató terem, hobby, műhely vagy konditerem kialakítására.  

A földszinten (116 nm) helyezkedik el a tágas előtér, nappali-konyha-étkező, valamint egy háló és a hozzá tartozó fürdőszoba. Innen jutunk a 44 nm-es déli tájolású teraszra, illetve innen közvetlen a kertkapcsolat.

Az emeleten található 4 hatalmas hálószoba, 2 fürdő, valamint a háztartási helyiség.

További bővítésre a lehetőség adott. A lépcsőház folytatása esetén, a 40 nm-es padlástér irányába, további lakótér kialakítása megoldott, melyet jelenleg pakolás céljára használnak, de teljes burkolattal és vezetékes kiépítéssel rendelkezik, így könnyedén hasznosítható.

Az épülethez tartozó belső lépcsőház kényelmes méretű, akár egyszemélyes személylift kiépítésére is van lehetőség amennyiben valakinek akadálymentesítésre lenne szüksége.

Az épületet nyeles telken találjuk, mely könnyedén megközelíthető, kényelmes szélességének köszönhetően. Utcafrontról az épület gyakorlatilag láthatatlan, így az intimitás garantált.

Az ingatlant 2000-ben építették az akkor legkorszerűbb építési technológia felhasználásával. Műanyag nyílászárókkal, redőnyökkel felszerelt. A házat gondos kezek folyamatos karbantartása jellemzi, legutóbbi felújítás 2020-ban történt, amikor is a teljes külső festés megtörtént, illetve napelemek kerültek felszerelésre, melyeknek köszönhetően az áram számla gyakorlatilag lenullázódott, illetve lehetőség van elektromos autó töltésére is a megtermelt áram által. Ebben az évben a kéménybélelés és egy kondenzációs gázkazán beszerelése is megtörtént, így az épület fűtése is igazodik a legmagasabb elvárásokhoz.

Ha jó közlekedési lehetőségekkel keresi új otthonát Óbuda szívében, ne habozzon, jöjjön, nézzük meg együtt!

Kiss Beáta
 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Téglalakás
Családi ház
Ikerház
Építési telek
Panellakás
Sorház
Üzlethelyiség
Iroda irodaházban B
Iroda irodaházban A
Raktár
Iparterület
Étterem, vendéglő, cukrászda
Vendéglátóipari egység
Irodaház
Szálloda, panzió
Iroda lakásban
Szántó
Iroda egyéb
Ikerházrész
Garázs
Villa, kastély, kúria