EAAEODKYQZBoUBAI0aeKiztSZBaNvYvmvJiSvZBXiNWZBugXn1i9IpOVP2s6Ln08Gv8Qc2mZAjNNS4iuZBE6A5R2TugP6kIMQHzCPD6Ryan9a9vTVx0kMsZBUsyjTbMnAQI5zuZBQSZCZCl1UQVv0e98wWcqGl0yfoW8IperOy0ZCv1q3otpVifeD391ZAeN5oLzgIB0ZD

Eladó Családi ház, Budapest, III. kerület

#213304889

CSAK NÁLUNK  
Eladó Családi ház

2.1 millió €
( 829 541 977 Ft )

Budapest, III. kerület Aranyhegy
Alapterület:
340 m2
Szobák száma:
6 + 2
Állapot:
Luxus
Építési mód:
Tégla
Kertkapcsolatos
Panoráma
Privát
Terasz

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
1 200 m2
Hőszigetelt
Hőszivattyú
Félpanoráma
Részben bútorozott
Délkelet
2
Luxus

Kivételes luxus és elegancia!

Luxus családi ház Aranyhegyen

 

Eladásra kínálok Aranyhegy csendes részén, néhány méterre a Természetvédelmi területtől, egy 2016-ben épült bruttó 400 m2 -nettó 340m2 -es 6 + 2 félszobásluxus családi házat, mely egy 1200nm-es saroktelken helyezkedik el.

 

Földszinten található egy tágas előtér, amerikai konyhás nappali étkezővel, kamrával. A konyha egyedileg tervezett, beépített konyhabútorral és Bosch gépekkel van berendezve. Ugyancsak a földszinten van egy dolgozó szoba, egy gardrób helység, a wellness -kondigépekkel, kombinált (infra+finn) szaunával és vízesés zuhannyal-, fürdőszoba, gépészeti helyiség, valamit a dupla beállásos garázs -36 nm-, amely üvegfallal kapcsolódik a lakótérhez.

A nappaliból és a wellnessből jutunk ki az 50m2 es burkolt teraszra, ahol exkluzív rattan garnitúra szolgálja a kerti kikapcsolódást.

 

A kert füvesített, automata öntözőrendszerrel ellátott, tervezett növényekkel igényesen kialakított. A gyep gondozását automata fűnyíró robot végzi. Az ingatlan saját fúrt kúttal és esővízgyűjtő ciszternával rendelkezik.

Medence építése esetére már elvégzésre kerültek föld alatti munkálatok: kialakításra került 2 db betonozott helység a vizes gépészet, valamint az elektromos berendezések számára, valamint a teljes cső és vezeték hálózat.

Helyet kapott a kertben egy 25nm-es fészer (beton alap + faház), továbbá a bejárat mellet egy 4 nm-es fedett kukatároló.

 

Az emeleten található 1 szülői hálószoba, melyhez saját gardrób helyiség és fürdőszoba tartozik. 1 gyerekszoba, 2 vendégszoba, 1 vendég fürdőszoba, valamint egy háztartási helyiség.  A hátsó vendégszoba kivételével valamennyi szobából elérhető a házat körülvevő hatalmas -110 nm- terasz.

 

A Teraszon a kilátás zavartalanságát exkluzív pont megfogásos üvegkorlát biztosítja. A mellvéd fal tetején a könyöklő, valamint az ablakok alatti párkány eredeti gránitból készült. Az esővíz elvezetésére szolgáló rendszer -ereszcsatorna és a padló folyóka-, teljes mértékben a burkolatba vannak rejtve-. Az innen elvezetett esővíz egy 7 m3 nagyságú ciszternába folyik, ahonnan öntözésre kerül felhasználásra.

 

 

Padlástér: kb. 100 m2, mely rakodótérnek kiválóan alkalmas.

 

Burkolatok: A ház valamennyi melegburkolata bambuszparketta, míg a hidegburkolatok magas minőségű spanyol vagy olasz kerámialapok, mozaik csempék vagy üvegmozaik. Az ingatlan kívülről nagyrészben kővel, illetve egy speciális, időjárási hatásoknak ellenálló fa hatású, úgynevezett Trespa homlokzati burkolattal fedett.

 

A ház hűtését, fűtését Mitsubishi hőszivattyú vezérli. A hidegburkolattal ellátott helyiségekben padlófűtés, egyéb helyiségekben pedig mennyezet hűtés-fűtés biztosítja a komfortos hőérzetet, A nagy nyílászárók előtt a padlóba épített padlókonvekektor egészíti ki a rendszert, a hőveszteség minimalizálása és a páralecsapódás megelőzése érdekében. A kívánt hőmérséklet természetesen minden szobában külön felszerelt termosztáttal állítható.

 

Extrák:

okos otthon: telefonról kezelhető és állítható a hűtés-fűtés, a kamerarendszer, és a riasztórendszer

elektromos autótöltő található a garázsban

állítható hangulatvilágítás a wellnessben „csillagfény”

elektromosan kezelhető „black out” (teljes fényzáró, hő-hang szigetelő) függönyök

minőségi beépített szekrények az egész házban

emeleti szülői hálószobában kandalló

nappali és konyha között 2 oldalú kandalló

2 utas külön vezérelhető, a házon belül és kívül is kiépített hangrendszer

belső hálózat -NAS-

Távfelügyeletre bekötött riasztórendszer

16 csatornás külső-belső kamera rendszer

fűtött gépkocsi feljáró, fűtött gyalogos bejáró

 

 

 

Rezsi:

átlag 70.000, -Ft a villany + hűtés-fűtés (geo tarifa)

gáz nincs!!

víz: 10ezer Ft/2hó

tv -digi: 6000Ft/hó

szemétdíj: 3000Ft/hó

 

Az ingatlan igényesen berendezett, minőségi, luxus anyagok felhasználásával készült. 

A berendezési tárgyakkal, bútorokkal együtt is megvásárolható!

 

Az ingatlan elhelyezkedése és infrastruktúrája kiváló, a belváros percek alatt könnyen elérhető, mégis csendes erdővel határolt zöldövezettben található. Közelben iskolák (British School -15p autóval-), óvodák, bevásárlási lehetőség, éttermek, játszótér, strand stb.,

Buszmegálló 5perc sétára, mely levisz a csillaghegyi hévállomáshoz.

 

Várom megtisztelő hívását, akár hétvégén is.