Eladó Családi ház, Budapest, II. kerület

#213302350

Eladó Családi ház

210 millió Ft

Budapest, II. kerület Máriaremete
Alapterület:
412 m2
Szobák száma:
nincs megadva
Állapot:
Szerkezetkész
Építési mód:
Tégla
Jó közlekedéssel

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
1 464 m2
Hőszivattyú
2

 Eladó II/a Máriaremetén 412nm/ br. 7sz. Szerkezetkész családi ház.

Csendes mellékutcában, az erdő közvetlen szomszédságában.

Elosztás szerint:
Utcaszint: 200 nm területen található gépész helyiség, rekreációs helyiség, gardrób és tágas teremgarázs, mely legalább 4 autó befogadására alkalmas. Ezen felül külön garázskapun keresztül megközelíthető még egy autó tárolására alkalmas garázs és műhely.

 Földszint 110 nm területen helyezkedik el, a belmagasság 3 méter, körbenapozott. Két széles emelő-tóló ajtón keresztül közelíthető meg az intim terasz, ami választás szerint burkolható, vagy füvesíthető, az utcaszintről nem látható.

 Emelet: 110 nm területű.

Az épület lapos tetős, melyen tetőterasz került kialakításra.

A ház minden emelete egy tágas lépcsőházon keresztül megközelíthető, mely a garázstól egész a tetőig tart. A lépcsőház oldala az épület mögött található erdő felé nyitott, ahova üvegfal lett tervezve, amin keresztül minden szinten kilátás nyílik az erdőre, illetve természetes fény szűrődik be.

A telek adottságaiból eredően a pince az utca szintjén, míg a földszint az utcához képest egy emelettel magasabban kezdődik. A ház jelenleg szerkezetkész, vízszigetelt és a nyílászárók beépítésre kerültek. A belső terek vonatkozásában válaszfalak még nem kerültek kialakításra, így az szabadon alakítható. A kiviteli tervek egylakásos családi házra lettek elkészítve, de jelen állapotában többlakásos épület is kialakítható. 

A ház saját, és nem befektetési célra épült, így a legmagasabb minőségben készült el. A pillérvázas monolit szerkezet C30-as vízzáró betonból készült, a Kömmerling nyílászárók háromrétegűek, valamennyi biztonsági fuknciót is ellátó redőny elektromos működtetési, színezett alumínium.

Jelen állapotban az épület a beépíthetőség felső korlátját nem éri el, igény esetén tovább bővíthető.

Alaprajzott kérésre küldök.

Az irányár a jelen állapotra vonatkozik és a bekerülési költségre tekintettel lett kialakítva. Külön megállapodás keretein belül a kulcsrakész átadás kivitelezését vállalom. 

 

Részletesebb műszaki leírásért vagy megtekintéssel kapcsolatban várom hívását akár hétvégén is.