EAAEODKYQZBoUBAI0aeKiztSZBaNvYvmvJiSvZBXiNWZBugXn1i9IpOVP2s6Ln08Gv8Qc2mZAjNNS4iuZBE6A5R2TugP6kIMQHzCPD6Ryan9a9vTVx0kMsZBUsyjTbMnAQI5zuZBQSZCZCl1UQVv0e98wWcqGl0yfoW8IperOy0ZCv1q3otpVifeD391ZAeN5oLzgIB0ZD

Eladó Családi ház, Budapest, II. kerület

#213304787

Eladó Családi ház

495 millió Ft

Budapest, II. kerület
Alapterület:
300 m2
Szobák száma:
nincs megadva
Állapot:
nincs megadva
Építési mód:
nincs megadva
Medencés
Panoráma
Terasz
Zöldövezeti

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
1 000 m2

II. kerületben luxus kivitelézésű családiház eladó

Budapesten a II. kerületben egy luxus kivitelű, 300 nm-es lakótérrel rendelkező családi ház a hozzá tartozó 1000 nm-es telekrésszel eladó. Az épület a 1990-es években épült majd később felújított, gyönyörű otthonosságot sugárzó belső terekkel, a kertben kb.15 méter magas oszlopos tujákkal külső környezetétől szeparált, privát panorámás teraszokkal és intim, gyönyörűen parkosított, karbantartott, öntözőrendszerrel ellátott kerttel rendelkező luxus ház. A kertben egyik helyen szökőkút, máshol szobor, mely virágokkal körbe ültethető, és nagy járólapokkal burkolt kerti partira/rendezvényre kialakított terület található.

A 3-szintes légkondícionált reprezentatív ingatlan helységei a következők:
Bejárati szint: előtérből nyíló étkezős konyha (terasszal), egy lakószoba (jelenleg dolgozószoba) , szinteltolással pár lépcső, a mennyezeten egy színes üveg borítású kupolával ékesített társalgó/ étkezőbe érkezünk, innen egy teraszra kijárattal, WC kézmosóval, egy szinttel (pár lépcső) 50 nm-es két francia erkélyes, cserépkályhába épített kandallós nappaliba jutunk. Ezen a szinten márvány burkolatú padlólapok alatti padlófűtés és radiátoros fűtés biztosítja a meleget, a dolgozószoba parkettás radiátoros fűtéssel. Emelet: Itt található két lakosztály gardrobokkal tágas fürdőszobákkal, egyik jacuzzis káddal+ WC+bidé+zuhanyzó+mosdó, a másik sarok káddal WC-vel mosdóval. Erről a szintről van kijárat egyik irányban a hegyekre a másikból a városra is néző panorámás teraszra, a körfolyosóról nyíló terasz mindkét irányba néz. Mindkét élettér teljesen rejtett a szomszédok elől - a ház egyik nagy erőssége az intimitása. Alagsor: itt lett kialakítva egy komplett alkalmazotti lakás (előszoba+fürdőszoba+WC+konyha). Innen nyíló helyiség a mosókonyha/kazánház, valamint a garázs. A gázkazán biztosítja a ház komplett fűtését+használati melegvíz+medencefűtés. Egy ajtó választja el az egy szinttel (pár lépcső) lejjebb található wellness részleget, innen nyílik a medence gépészetét biztosító helyiség, ahol kondi gépek, asztal székekkel kerültek elhelyezésre. Egy térben,de egy lépcsővel lejjebb található a úszómedence+zuhanyzó+ WC kézmosóval+finn szauna. Innen egy eltolható nagy ajtón jutunk ki a kerti kövezett napozóra. Az elektromos mozgatású kapun keresztül egy autó a fűthető gk. feljárón közlekedhet, a kapunál még 2-3 autó beállására kialakított terület is található.

Az ingatlan bármikor megtekinthető előzetes egyeztetés után.