Eladó Családi ház, Budapest, II. kerület

#213305624

Eladó Családi ház

374.3 millió Ft

Budapest, II. kerület Pálvölgy
Alapterület:
300 m2
Szobák száma:
5
Állapot:
Felújított
Építési mód:
Tégla
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos
Zöldövezeti

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
1 000 m2
Felújított
Gázkazán
3
Luxus

ELADÓ II. kerület Pálvölgyben, luxus kivitelű, 300 nm-es, 5 szobás, családi ház 1000 nm-es telekrésszel.

Az épület a 1990-es években épült, később korszerűsítették.

A 3-szintes légkondicionált reprezentatív otthon beosztása a következő:

Alsó szint: előtérből nyíló étkezős konyha (terasszal), egy lakószoba (jelenleg dolgozószoba), szinteltolással pár lépcső, a mennyezeten egy színes üveg borítású kupolával ékesített társalgó/ étkezőbe érkezünk, innen egy teraszra kijárattal, WC kézmosóval, egy szinttel (pár lépcső) 50 nm-es két francia erkélyes, cserépkályhába épített kandallós nappaliba jutunk. Ezen a szinten márvány burkolatú padlólapok alatti padlófűtés és radiátoros fűtés biztosítja a meleget, a dolgozószoba parkettás, radiátoros fűtéssel.

Emelet: Itt található két lakosztály gardróbokkal, tágas fürdőszobákkal, egyik jakuzzis káddal + WC + bidé + zuhanyzó + mosdó, a másik sarokkáddal, WC-vel mosdóval. Erről a szintről van kijárat egyik irányban a hegyekre, a másikból a városra is néző panorámás teraszra, a körfolyosóról nyíló terasz mindkét irányba néz. Mindkét élettér teljesen rejtett a szomszédok elől - a ház egyik nagy erőssége az intimitása.

Alagsor: egy komplett alkalmazotti lakás (előszoba + fürdőszoba + WC + konyha). Innen nyíló helyiség a mosókonyha/kazánház, valamint a garázs. A gázkazán biztosítja a fűtést + meleg vizet + medencefűtést. Egy ajtó választja el az egy szinttel (pár lépcső) lejjebb található wellness részleget, innen nyílik a medence gépészetét biztosító helyiség, konditerem, úszómedence + zuhanyzó + WC + finn szauna. Innen egy eltolható nagy ajtón jutunk ki a kerti kövezett napozóra.

Elektromos kapu, fűthető gépkocsifeljáró, 1 autónak garázs, és a kertben még 2-3 autó beállására kialakított terület található.

Kert: kb.15 méter magas oszlopos tujákkal, külső környezetétől szeparált, privát panorámás teraszokkal és intim, gyönyörűen parkosított, karbantartott, öntözőrendszerrel ellátott

A kertben egyik helyen szökőkút, máshol szobor, mely virágokkal körbe ültethető, nagy járólapokkal burkolt kerti partira/rendezvényre kialakított terület található.


Közlekedés.

Több buszjárat megállójától 1 percre található.

 

 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Téglalakás
Családi ház
Ikerház
Építési telek
Panellakás
Sorház
Üzlethelyiség
Iroda irodaházban A
Iparterület
Iroda egyéb
Garázs
Házrész
Szálloda, panzió
Iroda lakásban
Ikerházrész
Villa, kastély, kúria
Étterem, vendéglő, cukrászda
Irodaház
Iroda irodaházban B