EAAEODKYQZBoUBAI0aeKiztSZBaNvYvmvJiSvZBXiNWZBugXn1i9IpOVP2s6Ln08Gv8Qc2mZAjNNS4iuZBE6A5R2TugP6kIMQHzCPD6Ryan9a9vTVx0kMsZBUsyjTbMnAQI5zuZBQSZCZCl1UQVv0e98wWcqGl0yfoW8IperOy0ZCv1q3otpVifeD391ZAeN5oLzgIB0ZD

Eladó Családi ház, Budapest, IV. kerület

#213303665

Eladó Családi ház

62 millió Ft

Budapest, IV. kerület Újpest-Kertváros
Alapterület:
100 m2
Szobák száma:
3
Állapot:
Felújított
Építési mód:
Tégla

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
360 m2
1

IV. kerületben nagyon csendes kertvárosban 2 lakásos (65+33 nm )masszív családi ház várja Önt

IV. kerületben nagyon csendes kertvárosi részen, 2 lakásos masszív családi ház várja Önt

A 360 nm-es telken van egy fő épület, mely 65 nm-es. Önálló, külön helyrajzi számon lévő ingatlan, ikres beépítéssel a szomszéd ház felé.

Az épület masszív, 1958-ban épült. Nagyobb részben felújított. Elosztása: veranda, beépített terasz, előszoba, egy nappali, 2 utcai szoba, egy fürdőszoba és egy kisebb, ablakos konyha. 

A telek hátsó részében található egy kisebb ház (kb. 33 nm), mely külön lakrésznek felel meg. 
Amerikai konyhás nappali+ háló + zuhanyzó+ toilet. Belülről felújítandó, kívülről felújított. Konvektoros fűtésű. Külön almérőkkel mérhető a víz, villany és gáz. 
Kb. 10 éve az épületek teljeskörű szigetelést kaptak, új fa ereszalj került be, és szép, új tetőt kapott a ház. A fő épület betongerendás, a födém üveggyapottal szigetelt. Ezen felül új thermo nyílászárók kerültek be, redőnyökkel, szúnyoghálókkal. Cirkófűtést kapott új fehér lapradiátorokkal, viszont tulajdonosa megtartott egy konvektort is, és egy fatüzelésű kályhát is. A parketta is megkímélt állapotban van. A fürdőszoba, konyha igényelhet esztétikai felújítást. 

A telken áll még egy garázs, melyben szerelőakna található. 

Gyümölcsfák, szőlő és kert várja Önt az épület mögött. 

A fő épület előtt előkert is van. A kocsibeálló szélessége 1.90 m ugyan, de a ház mellett keskenyebb az út a szigetelés rákerülése végett is,  tehát oda már nem tud beállni autó,régebben picike autó még hátra tudott menni a garázsba. Most arra van lehetőség, hogy az utcafronton alakítson ki garázst, az egyik szobából, ez egyre elterjedtebb a környéken, vagy pedig ferdén az előkertbe álljon be, ezt kialakítva. 

Összeköltözőknek vagy kirepülő, nagyobb gyermekkel is ideális, hiszen elszeparáltan, kicsit együtt, mégis külön élhet szülő és gyermek. 

Az ingatlan tehermentes. Hitelben, ügyvédi közreműködésben is segítünk Önnek, ha szeretné. Hitelügyintézőnk banksemleges és díjmentes.