EAAEODKYQZBoUBAI0aeKiztSZBaNvYvmvJiSvZBXiNWZBugXn1i9IpOVP2s6Ln08Gv8Qc2mZAjNNS4iuZBE6A5R2TugP6kIMQHzCPD6Ryan9a9vTVx0kMsZBUsyjTbMnAQI5zuZBQSZCZCl1UQVv0e98wWcqGl0yfoW8IperOy0ZCv1q3otpVifeD391ZAeN5oLzgIB0ZD

Eladó Családi ház, Budapest, XVI. kerület

#213304637

Eladó Családi ház

159.9 millió Ft

Budapest, XVI. kerület Ómátyásföld
Alapterület:
230 m2
Szobák száma:
5
Állapot:
Átlagos
Építési mód:
Tégla
Erkélyes
Terasz
Zöldövezeti

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
543 m2
Kondenzációs kazán
Vegyes
Északkelet
3
Dupla komfort
Bevezetve (230 Volt)
Víz az épületben
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

16.kerületben, Ómátyásföld Petőfikert városrészben, eladó, egy 230 nm-es 3 szintes, nappali+ 4 szobás, garázsos, körüljárható családi ház, a hozzá tartozó 543 nm-es telekkel.  

Az épület legalsó szintje szuterén, két helységből áll összesen 80 nm-en, 2,7 méteres belmagassággal, két oldalt ablakokkal ellátott, fűtése radiátorokkal történik. Használható garázsnak, műhelynek, de akár lakás is kialakítható belőle. Megközelíthető az első lakószintről, illetve egy garázskapun keresztül a kert felől is. 

Az első lakószint (magas földszint) 80 nm-es, itt tágas étkezős konyha, nappali, szoba, fürdőszoba, valamint külön helységben wc. Az étkezőből juthatunk ki a 15 nm-es teraszra. A felső, 60 nm-es tetőtéri szintre az étkezőből vezető lépcsőn juthatunk fel, ahol három hálószoba, fürdőszoba, és külön wc helység található. Két hálószoba erkélykapcsolatos, amely az oldal kertre néz. 

Az 1992-ben épült ház, masszív alapokkal rendelkezik, falai 40 cm vastagságúak, szintek között vasbeton födémmel. A tető cserepei néhány éve lettek cserélve (Bramac), alatta 15 cm-es szigeteléssel. Külső nyílászárói, fából készültek thermo üvegezéssel, valamint redőnnyel ellátottak. Az első lakószint kőburkolatos, a tetőtéri szinten parketta található. A ház fűtéséről kondenzációs kazán gondoskodik, amely két éve lett cserélve, az első szinten padlófűtéssel, a tetőtérben radiátorral. Az ingatlan riasztóval ellátott. 

A házhoz tartozik még egy 14 nm-es garázs, valamint egy külön bejáratú pincerész.  

A ház folyamatosan karbantartott, jó állapotú, de a belső burkolatok cseréje, felújítása szükséges lehet. A kert gondozott, locsolás fúrt kútról megoldható. 

Gépjárművel parkolás az egy férőhelyes garázsban, illetve a szuterénszinten akár két gépjárművel is lehetséges. 

Csendes átmenő forgalomtól mentes utca, igazi kertvárosi hangulat. 

Közelben több iskola, óvoda, tömegközlekedés (45-ös, 46-os, 908-as busz) 2 perc sétával elérhető. 

Amennyiben az ingatlan vásárlásához hitelre van szüksége, hiteltanácsadóink ingyenesen segítenek Önnek megtalálni a piacon található konstrukciók közül a legoptimálisabb lehetőséget. Várom hívását!