EAAEODKYQZBoUBAI0aeKiztSZBaNvYvmvJiSvZBXiNWZBugXn1i9IpOVP2s6Ln08Gv8Qc2mZAjNNS4iuZBE6A5R2TugP6kIMQHzCPD6Ryan9a9vTVx0kMsZBUsyjTbMnAQI5zuZBQSZCZCl1UQVv0e98wWcqGl0yfoW8IperOy0ZCv1q3otpVifeD391ZAeN5oLzgIB0ZD

Eladó Családi ház, Göd

#213304751

CSAK NÁLUNK  
Eladó Családi ház

120 millió Ft

Göd Alsógöd
Alapterület:
130 m2
Szobák száma:
nincs megadva
Állapot:
Építési mód:
Tégla
Azonnal költözhető
Zöldövezeti

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
1 000 m2

2 Generációs családiház Gödön eladó

Gödön, a Nemeskéri kúria közelében, dinamikusan fejlődő, családbarát kisvárosában, csodálatos ősfás kertvárosi részen, egy Bruttó 210 nm-es, 5 szobás, 2 generáció együttélésére kiválóan alkalmas, nagy alapterületű családi ház eladó. A házhoz tartozó telek 1000nm. Közelben élelmiszerboltok, iskola, óvoda, minden, ami a mindennapok kényelméhez szükséges.
A tetőtér szerkezetkész, új műanyag nyílászárókkal, de beépítése nem kezdődött el.
A ház 2000-ben épült. Az ingatlan masszív, robosztus, jól alakítható. Tetején Bramac cserépfedés, fűtése radiátoros hő leadókkal gázcirkó kazánról működik, de vegyes tüzelésű kazánnal is megoldható.
Tulajdonosai egyedi igényeikre szabva, átgondolt elrendezést valósítottak meg.
Alsó szinten tágas szélfogóból, előszoba, hatalmas Kelet-Ny-i tájolású nappali +2 hálószoba, egy világos hálószoba, konyha - étkező található, és egy fürdőszoba található.
Emeleten egy külön lakrész kerülhet kialakításra, saját konyha-fürdőszoba nagy nappali + hálószobás elszeparált lakrésszel, és mellette még 2 hálószoba, emellett egy tágas erkély (16nm) is rendelkezésre áll.
A két szint teljesen külön is használható, külön bejárással.
Pincehelyiség is rendelkezésre áll.

A hatalmas kert igazi kuriózum Gödön. a meglévő ház több lakássá osztható, a hátsó telken egy 20 nm-es szaletli is kapott helyet, illetve gyümölcsfák is találhatók.
Jöjjön el, tekintse meg, ha családjának nagy tereket szeretne biztosítani központi helyen, zöldövezetben, egy csendes kisvárosban a Főváros zajától távol, ám annak közvetlen közelében!