EAAEODKYQZBoUBAODayoPCmXRg7aj2QH0ZBOs3oiVMIo3NsAZCZCjRcQChorYJrgSZBJ3ZAZCsCKZBar3XF5yN6IZB4gNJWyBjhcbTBtOw9Qg6taWcF164OS46vhnuEhNoUPTrYvQ1ZBVTX09jAJpEZAoanNma9zlclEoUewMWZB0X7ZBZBL8DZCX0jE9qGVTZB5rQlW4M9kZD

Eladó Családi ház, Pilisszentiván

#213303622

Eladó Családi ház

66 millió Ft

Pilisszentiván Károlyhegyidűlő
Alapterület:
100 m2
Szobák száma:
4
Állapot:
Új építésű
Építési mód:
nincs megadva
CSOK 10+15
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolat
Panoráma
Privát
Terasz
Zöldövezeti

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
504 m2
Vezeték a telek előtt
Vízvezeték a telek előtt
Gázvezeték a telek előtt
Csatorna a telekhatáron

TIBOR típusház- vidéki idill

 

Eladásra kínálok Pilisszentivánon gyönyörű panorámával 500nm-es telken nettó 100nm-es egyszintes házikót!

 

Több alaprajz variációval!

Egyik legnépszerűbb házunk, amely testvérei a BOGI vagy ENIKŐ házak, lényeges különbségek inkább a külsőségekben és alapterületekben vannak, mint a minőségben vagy technikai tartalomban.

 

118 m2 beépített terület, 100 m2 nettó hasznos alapterület, 2,3 vagy 4 hálószoba, nagy üvegfelületek, klasszikus formavilág, többféle külső design lehetőség, a klasszikustól a modernig.

 

Javaslatunk szerint modern elektromos padlófűtéssel (akár hőszivattyús fűtéssel is), opcionálisan 5,5 vagy 10 kw napelem rendszerrel, kulcsrakész, beköltözhető állapotban a ház ára: 53.270.000 ft + áfa

 

Az alapár tartalmazza az e-napló vezetését, tartalmazza a szigetelt lemezalapot, (adott rétegrend szerint) a komplett falazatot, tetőszerkezetet, tető héjazatot, (cserepeslemez borítással) a külső 20 cm-es grafitos szigetelést, színezést, ereszcsatornát, nyílászárókat, (3 rétegű üvegezéssel), bejárati ajtót.

Az ár tartalmazza a komplett belső kulcsrakész kialakítást is, a pontos műszaki tartalomról érdeklődjön!

 

Nem tartalmazza a tervezést, tervdokumentációt, (azok esetleges adaptációját) engedélyeztetést, az esetleges terasz és autóbeálló kivitelezését, sem ahhoz a beton alapot, sem a pergolákat. Nem tartalmazza a világító testeket, bútorokat, kőburkolatokat, falburkolatokat.

Ezek árairól egyedi ajánlatot adunk, az igények felmérése után.

Pontos árat kizárólag egy személyes egyeztetés után tudunk adni, hiszen a műszaki tartalom teljesen egyén függő! Ennek függvényében az ár mindkét irányban változhat, a jelenlegi ár a tájékoztatást szolgálja!

Az esetleges belső látványtervek ötletadás céljából szerepelnek az oldalon, a kivitelezés teljes egészében az Ön igényei szerint készül el! 

 

Liapor Falazatunk legnagyobb előnye, hogy rendelkezik a készházépítés előnyeivel, azaz gyorsan készül el.

(6 hónap múlva költözhet) Ugyanakkor rendelkezik a masszívházak előnyeivel is, időtálló, tartós, állandó karbantartást nem igényel. Tartóssága felülmúlja a téglaházakét, mert ez fagyálló is, és a vizet kevésbé szívja. 

 

A telekről:

Méret: 504nm

Víz: vízvezeték a telek előtt

Gáz: gázvezeték a telek előtt

Villany: vezeték a telek előtt

Csatorna: a telekhatáron

Telek: 10MFt

Ház: 56MFt

 

A telek mellett megvásárolható szintén ekkora telek 9MFt-ért , akár egyben kétszer ekkora házzal, akár hatalmas kerttel vagy medencével is ... akár külön-külön is megvásárolható!

 

További kérdés esetén, várom megtisztelő hívását!