EAAEODKYQZBoUBAI0aeKiztSZBaNvYvmvJiSvZBXiNWZBugXn1i9IpOVP2s6Ln08Gv8Qc2mZAjNNS4iuZBE6A5R2TugP6kIMQHzCPD6Ryan9a9vTVx0kMsZBUsyjTbMnAQI5zuZBQSZCZCl1UQVv0e98wWcqGl0yfoW8IperOy0ZCv1q3otpVifeD391ZAeN5oLzgIB0ZD

Eladó Ikerház, Budapest, III. kerület

#213302304

CSAK NÁLUNK  
Eladó Ikerház

300 millió Ft

Budapest, III. kerület Testvérhegy
Alapterület:
262 m2
Szobák száma:
6
Állapot:
Újszerű
Építési mód:
Tégla

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
478 m2
Újszerű
Kondenzációs kazán
Kertre néző
Körbejárható
4
Dupla komfort
Nem akadálymentesített

Eladó Táborhegy és Testvérhegy találkozásánál kifejezetten jó közlekedés mellett egy Nappali+5 hálós (5 háló és 4 fürdőszoba) luxus színvonalon felújított ikerház fél. Az ingatlanhoz 478nm telekterület tartozik. A bejárati utcafronton 2 vendégautó parkolása biztosított, az épület mögött 2 garázs tartozik a lakáshoz, így 4 autó számára kényelmes helyek állnak rendelkezésre.

Az Ikerház másik oldala szerkezetileg teljesen külön épült, így 2x60cm fal választja el egymástól az épületeket, így a hangszigetelés garantált. Minden közmű önálló bekötéssel, Önálló HELYRAZI SZÁMMAL! Élhetőség szempontjából mintha különálló családi ház lenne! 

Az épületet 2019-ben újították fel, mely nem csak a burkolatok, hanem az extra minőségű alu-fa nyílászáróktól (redőnnyel) a komplett fűtés, villany és vízvezetékrendszerre kiterjedt.  

Fekvésében a Kelet- Dél- Nyugat a domináns.

Pinceszinten kapott helyett a 2 garázs, melyből az egyik közvetlen bejáratot biztosít az épületbe. Ezen a szinten található a kamra, a gépészet, mosókonyha, tárolók, szauna kiállás és egy zuhanyzós fürdő, melyek mellett egy hatalmas 41nm-es természetes fénnyel rendelkező tér adott, ahol akár egy konditerem, vagy hobbihelyiség kialakítható.

A Földszinten, mely az utcáról közvetlenül megközelíthető kapott helyet a Nappali-konyha (Nobilia konyha és Bosch gépek) -étkező tér (55nm), egy vendégszoba vagy dolgozó és a hozzá tartozó zuhanyzós fürdő. Innen nyílik a kertkapcsolat melyhez az épület mindkét oldalán egy-egy vpc-vel burkolt kényelmes méretű terasz került kialakításra, így akár a délelőtti napszakban akár a késő délutáni napot lehetőségünk van kiélvezni. A nappaliban lehetőség van kandalló kiépítésére is.

Az emeleten 3 hálószoba, egy hatalmas kádas és zuhanyzós fürdő kapott helyet, kényelmes teraszokkal.

A tetőtérben egy bruttó 52nm-es, nettó 27nm-es külön háló és a hozzá tartozó fürdőszoba került kiépítésre, mely kamaszokkal költözőknek ideális.

Az ingatlan a pincétől a padlásig klimatizált.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, várom hívását.