EAAEODKYQZBoUBAI0aeKiztSZBaNvYvmvJiSvZBXiNWZBugXn1i9IpOVP2s6Ln08Gv8Qc2mZAjNNS4iuZBE6A5R2TugP6kIMQHzCPD6Ryan9a9vTVx0kMsZBUsyjTbMnAQI5zuZBQSZCZCl1UQVv0e98wWcqGl0yfoW8IperOy0ZCv1q3otpVifeD391ZAeN5oLzgIB0ZD

Eladó Ikerház, Budapest, III. kerület

#213303356

Eladó Ikerház

330 millió Ft

Budapest, III. kerület Harsánylejtő
Alapterület:
303 m2
Szobák száma:
5
Állapot:
Új építésű
Építési mód:
Tégla
Medencés
Panoráma
Privát

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
650 m2
Hőszivattyú
Panorámás
Bútorozott
Délkelet
3
Dupla komfort
AA+
Nem akadálymentesített

Harsánylejtő I. ütemében, panorámás telken kínálunk eladásra, egy 20 éves tapasztalattal rendelkező beruházó cégtől, egy XXI. századi minőségben kivitelezett ikerházat, mely 303nm, Nappali+4 hálószobával rendelkezik. Nem csak a kivitelezés minősége az, ami kikezdhetetlen, hanem az alaprajzi kialakítás és a műszaki megoldások is a jelenleg piacon elérhető legmagasabb minőséget képviselik. Beruházó nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a minőségi hazai és külföldi anyagok használata mellett, az olasz hideg és melegburkolatok, a francia szövettapéták, a mennyezetbe integrált csillárok és fények, az egymáshoz álmodott színek, formák és textúrák együtt sugározzák a harmónia érzetét.

A 2 autónak könnyedén parkolható 64nm-es garázsszinten helyezkedik el a háztartási helyiség és gépészet, wc, valamint egy hatalmas gardrób. A garázs előtt még 3 autó parkolásához kényelmes helyet kapunk.

A földszinten kap helyet a Konyha-Étkező tér (45nm), mely egy kellemes szinteltolásnak köszönhetően mégis szeparáltan helyezkedik el a Nappalihoz képest (43nm). Innen nyílik egy 9nm-es dolgozószoba.

A konyha-étkező térből jutunk a 78nm-es burkolt teraszra, melyen keresztül megközelíthető a kültéri, infinity medence. A nappalihoz is kapcsolódik terasz, hogy ha a társaság szeparálódni szeretne, megtehesse.  Ezen a szinten található egy zuhanyzós fürdő is.

Az emeleten 3 hálószoba kerül kialakításra, melyből a szülői master bedroom saját gardróbbal és fürdővel maximálisan szeparálható a gyerekhálóktól, melyekhez külön fürdő tartozik. A hálószobákból egy-egy terasz is megközelíthető.

Fontosabb műszaki paraméterek:

Hőszivattyús padló-mennyezet hűtés-fűtési rendszer, A+ homlokzati szigetelést, három rétegű nyílászárókat és elektromos alu hőszigetelt zsalúziák beépítve, hőszivattyúval fűtött kültéri medence, Smart home fűtés-hűtés app, Kamera rendszer app, Biztonsági rendszer, Háromrétegű Reflexiós üvegezés, Alu hőszigetelt motoros redőnyök, Nagy méretű hidegburkolatok, Tágas konyha gépesítve, 5 bárszékes tálaló, Elektromos kapuk, Automata öntözőrendszer, Garázsban elektromos autónak kiépített töltőhálózat, öntözőrendszer és kertépítés.

Az ingatlanok kulcsrakészen kerülnek átadásra várhatóan 2021. IV. negyedévben.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, várom hívását.