EAAEODKYQZBoUBAI0aeKiztSZBaNvYvmvJiSvZBXiNWZBugXn1i9IpOVP2s6Ln08Gv8Qc2mZAjNNS4iuZBE6A5R2TugP6kIMQHzCPD6Ryan9a9vTVx0kMsZBUsyjTbMnAQI5zuZBQSZCZCl1UQVv0e98wWcqGl0yfoW8IperOy0ZCv1q3otpVifeD391ZAeN5oLzgIB0ZD

Eladó Ikerház, Budapest, III. kerület

#213304095

CSAK NÁLUNK  
Eladó Ikerház

205 millió Ft

Budapest, III. kerület Csillaghegy
Alapterület:
216 m2
Szobák száma:
5
Állapot:
Luxus
Építési mód:
Tégla
Azonnal költözhető
Kertkapcsolatos
Privát

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
320 m2
Felújított
Kondenzációs kazán
Kertre néző
Részben bútorozott
Délnyugat
2
Dupla komfort
Nem akadálymentesített

Starhill LOFT - egyedi luxus elérhető áron

 

Csillaghegy dunai oldalán kínálunk eladásra egy bruttó 173nm-es Nappali + 4 kényelmes méretű hálóval rendelkező ikerházat.

 

Az ingatlan teljes körű felújítása - gyakorlatban szinte újjáépítése - 2021. őszén fejeződött be.

A ház alapterülete 89nm a földszinten. A nappali-konyha-étkező tér egyben 61nm, mely 330cm-es belmagasságával, rejtett világításával és látszóbeton kialakítással LOFT stílusban került kialakításra. 
Az egyedi konyhabútor teljes gépesítéssel kerül átadásra, melyben Teka gázsütő lap, Teka mosogató, Bosch mosogatógép és Bosch beépített hűtőszekrény is megtalálható. A divatos "Lamborghini sárga" magasfenyű front felületeket kiegészíti a mélyszürke üveg és a hófehér egyedi corian munkalap, mely osztás nélkül körbe öleli és lezárja a pultot teljes szélességében.


A nappali keleti fekvésű, a konyha-étkező dél felé néz, a kert pedig az épület nyugati oldalán helyezkedik el.


A földszinten található egy közel 10nm-es fürdő, melyben extra méretű beépített Grohe fürdőkád, és egy járható zuhanyzó is megtalálható (Grohe raindance esőztető funkciós zuhannyal). Beépített bútorait corian lap fedi, mely garantálja az örök minőséget. Ebben a fürdőben található a 3 éves Bosch kondenzációs kazán mely radiátoros hőleadókkal, a földszinten és az emeleten külön körökkel szabályozhatóan biztosítja a kellemes hőérzet egyéni beállításának lehetőségeit. 
Az étkezőből nyílik a legkisebb szoba a házban, mely 13.6nm-es körben nyílászárókkal, fényárban úszó hálószoba, vagy vendégszoba, de gardróbnak vagy dolgozónak is ideális választás lehet. 

Az épület teljes emeleti szintje új építésű. (Új lépcső, új monolit födém, tető és hangszigetelt falak, valamint a fürdő teljes kialakítása) Hálószobák méretei nettó: 16.8nm, 19.7nm, 15nm. Kialakítása során kiemelt figyelmet kapott a kényelem, az élhető terek maximális kihasználhatósága. 
A 7nm-es közlekedőből nyílnak a hatalmas hálószobák és az emeleti fürdő, melyben szintén egy járható zuhany és wc került kialakításra, padlófűtéssel kiegészítve. 
Minden szoba kapott egy új split klímát, melyet az ingatlan új tulajdonosa fog beüzemelni.

Az új tető dizájnos kerámia cserepeket kapott, alatta 25cm szigeteléssel. Az épület külső falait 10cm szigeteléssel látták el. Cserélésre került a teljes áram hálózat, a víz és a gázvezetékek is. 

A kertben található egy 16.5nm-es automata kapuval megközelíthető zárható és szigetelt garázs, mely előtt további egy autó parkolására kialakított felszíni beálló áll rendelkezésre. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete összesen 320nm, teljes parkosítással, öntözőrendszerrel, robotfűnyíróval, hangulatvilágítással, pergolákkal és a hátsó fronton gyermek homokozóval került kialakításra. A kertben talalható egy WPC burkolattal ellátott szaletli, mely a kerti grillezés és a pihenés helyszínéül szolgál.

 

 

Kérdések, műszaki tartalom, vagy megtekintéssel kapcsolatban várom megtisztelő hívását.