EAAEODKYQZBoUBAI0aeKiztSZBaNvYvmvJiSvZBXiNWZBugXn1i9IpOVP2s6Ln08Gv8Qc2mZAjNNS4iuZBE6A5R2TugP6kIMQHzCPD6Ryan9a9vTVx0kMsZBUsyjTbMnAQI5zuZBQSZCZCl1UQVv0e98wWcqGl0yfoW8IperOy0ZCv1q3otpVifeD391ZAeN5oLzgIB0ZD

Eladó Ikerház, Szentendre

#213304099

CSAK NÁLUNK  
Eladó Ikerház

119.9 millió Ft

Szentendre Pismány
Alapterület:
220 m2
Szobák száma:
5
Állapot:
Építési mód:
Tégla
Kandalló
Kertkapcsolatos
Privát

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
530 m2
Gázkazán
Kertre néző
Bútorozott
Délnyugat
Dupla komfort
Részben akadálymentesített

Eladásra kínálunk Szentendre, Pismány aljában sík utcában, közel a patakparthoz, egy 220nm-es, Nappali + 4 hálóval rendelkező, délnyugati fekvésű ikerházat 530nm-es telekkel.

Az ingatlan két utcáról megközelíthető (mindkettő zsákutca, így garantált a csend és a nyugalom). ’93-ban építették az akkor elvárható legjobb minőségben, 38-as tégla + hőszigetelő vakolat. Az ingatlan folyamatosan karbantartott, a külső fa felületeket 2020 nyarán festették utoljára.

Beosztása:

Pince szinten: közel duplagarázs mérettel autóbeállási lehetőség, + 1 felszínen, így 3 autó kényelmesen parkol, kazánház és tároló.

Földszinten: Nappali, konyha, étkező, kamra, vendég wc, mosdó, 20nm burkolt terasz, kertkapcsolat. A garázs bejárat oldalán 10nm burkolt terasz.

Emeleten: 3 hálószoba, fürdő és onnan nyíló háztartási helyiség, külön WC. Ha valaki szeretne ezen a szinten könnyen kialakítható egy további fürdőszoba.

Tetőtér: Dolgozóként is funkcionáló, homeoffice számára kellőképp szeparált, közel 15nm nettó tetőtéri szoba.

Az ingatlan szép állapotú, a 2 rétegű fa nyílászáróknak köszönhetően rezsije is kifejezetten kedvező. Burkolatai időtállóak és jó minőségűek. A hidegburkolatok alatt padlófűtés került kialakításra, így egyenletes és kellemes a hőérzet, de a nappaliban a fa tüzelésű kandallóval is ki lehet egészíteni a fűtést. A garázs oldal nyílik az egyik zsákutca irányába, a másik utca pedig a Nappali felé néz és onnan akadálymentesen megközelíthető az ingatlan. Erről a szintről elektromos személylift lett kiépítve, így a Nappali és az emeleti 3 hálószoba szinte akadálymentesen megközelíthető, eltekintve a konyha és a nappali 2 lépcsős szinteltolásától.

Rengeteg a beépített bútor, így az új tulajdonosnak minimális befektetést igényel a további otthonos kialakítás saját igényre szabva.

További extrák:

Locsolórendszer, automata garázs kapu, riasztó, padlófűtés, személylift a lakótérben, gépesített konyha, fa tüzelésű kandalló.

Amennyiben igény van rá, a bútorok külön megállapodás szerint maradhatnak az ingatlanban.

A ház újszerű, megkímélt állapotban van, de igény szerint könnyen és gyorsan alakítható.

 

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, várom hívását.Hétvégén is elérhető vagyok.