EAAEODKYQZBoUBAI0aeKiztSZBaNvYvmvJiSvZBXiNWZBugXn1i9IpOVP2s6Ln08Gv8Qc2mZAjNNS4iuZBE6A5R2TugP6kIMQHzCPD6Ryan9a9vTVx0kMsZBUsyjTbMnAQI5zuZBQSZCZCl1UQVv0e98wWcqGl0yfoW8IperOy0ZCv1q3otpVifeD391ZAeN5oLzgIB0ZD

Eladó Panellakás, Budapest, III. kerület

#213304884

Eladó Panellakás

39.9 millió Ft

Budapest, III. kerület Óbuda
Alapterület:
53 m2
Szobák száma:
2
Állapot:
Átlagos
Építési mód:
Panel
Azonnal költözhető
Jó közlekedéssel

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
10. Emelet
Van
Átlagos
Házközponti egyedi méréssel
Parkra néző
Kelet
10
Összkomfort
Nem akadálymentesített

Park, fák, hatalmas zöldfelület, kiváló közlekedés! Bp., III.ker., Óbudai lakótelepen eladó egy 53 nm-es, 2 szobás, világos konyhás, étkezős, közepes-felújítandó állapotú lakás, 10 szintes épület legfelső emeletén. A lakás ÚJ műanyag ablakokkal felszerelt, az emeleten lévő folyosó ráccsal védett. Keleti tájolású, kilátása a Duna irányába, csendes parkra néz. Erkély NINCS! Lift van! Rezsi költség kb.: 25.000.-Ft/hó. A meleget házközponti fűtés biztosítja, egyedi mérővel felszerelt. 

A társasház rendezett, szépen felújított közösségi részek, lépcsőház, liftek. A társasházat hamarosan (elfogadott közgyűlési határozat) panelprogram keretében szigetelni fogják, ennek értéknövekményét, már az új tulajdonos élvezheti.

Elosztása: két szoba, konyha, étkező, fürdőszoba, külön WC, előszoba

Kiváló infrastruktúra, és a közlekedés. Iskola, óvoda, bölcsőde, orvosi rendelő, játszótér, uszoda, bevásárlási lehetőségek, posta, … és a tömegközlekedés a közelben. Parkolni utcán, közterületen lehet, helyi lakosoknak évi kb.: 2.500Ft. 

Hitelre vásárló ügyfeleinknek teljes körű, bank semleges ügyintézéssel állunk rendelkezésére.

Amennyiben még el kell adnia ingatlanát, kérem, tiszteljen meg bizalmával, és kérje nagy tapasztalattal rendelkező, az aktuális árakkal tisztában lévő irodánk ajánlatát.