EAAEODKYQZBoUBAI0aeKiztSZBaNvYvmvJiSvZBXiNWZBugXn1i9IpOVP2s6Ln08Gv8Qc2mZAjNNS4iuZBE6A5R2TugP6kIMQHzCPD6Ryan9a9vTVx0kMsZBUsyjTbMnAQI5zuZBQSZCZCl1UQVv0e98wWcqGl0yfoW8IperOy0ZCv1q3otpVifeD391ZAeN5oLzgIB0ZD

Eladó Panellakás, Budapest, IV. kerület

#213304115

Eladó Panellakás

36.9 millió Ft

Budapest, IV. kerület Újpesti lakótelep
Alapterület:
71 m2
Szobák száma:
2 + 1
Állapot:
Felújítandó
Építési mód:
Panel
Jó közlekedéssel

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
Földszint

IV. kerületben, Újpest központhoz közel, 71 nm-es, nappali + 2 hálószobás + hallos, erkélyes lakás eladó

Újpest-központban a metró végállomás, számos üzlet és a Semsey park szomszédságában eladó egy felújítandó, 71 nm-es, 2+1 fél szobás, hallos, erkélyes lakás.

Kitűnő választás, ha olyan lakást keres, amit saját ízlésének megfelelően alakítana ki. Magasföldszinti, pár lépcsőt fel kell menni, ha beértünk a lépcsőházba. 

A lakás keleti fekvésű, világos. Beosztása kifejezetten jó: két hálószobával, egy nappalival, külön étkezővel, valamint ablakos konyhával rendelkezik. Minden szoba külön nyílik. Az erkély kb. 4 nm. Fürdő és WC külön helyiségben található. Az inverteres klíma két éve lett beszerelve, de csak egy szezonban volt használva. A radiátorokra tavaly egyedi hőmennyiség mérőket szereltek fel. A szobákban jelenleg laminált parketta, a többi helyiségben linóleum található.

Elhelyezkedése rendkívül jó, a város bármely része könnyen és gyorsan megközelíthető tömegközlekedéssel. A 3-as metró vonal végállomása gyalog 2 percen belül található. Parkolás az utcán ingyenes. Autóval az M3-as és M0-as utak, valamint a Megyeri-híd gyorsan elérhetőek.

A környéken gyalog távolságra megtalálható minden, amire szükség lehet: óvoda, általános iskola, gimnázium, játszótér, non-stop gyógyszertár, háziorvosi rendelő, fogorvosi rendelő, állatorvosi rendelő, non-stop kisbolt, nagybolt (Lidl, Spar, CBA), zöldséges, piac, posta, kormányablak, bank (Otp, Erste, CIB), étterem, kifőzde, cukrászda, fodrász, konditerem. A Semsey Aladár parkban fitneszpark és futópálya várja a sportolni vágyókat.

Az ingatlan tehermentes, a társasház anyagi helyzete rendezett, megtakarítással rendelkezik. A lépcsőház tiszta. A közelmúltban kicserélték a társasház bejárati ajtajait, valamint új járólapokat helyeztek le.

A lakás kiürítve rövid időn belül, akár azonnal átvehető.