Eladó Tanya, Csány

#213306491

Eladó Tanya

25.9 millió Ft

Csány
Alapterület:
62 m2
Szobák száma:
2
Állapot:
Építési mód:
Vályog
Áron alul
Azonnal költözhető
Zöldövezeti

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
Nincs
6 000 m2
Klímás hűtés-fűtés
Természetre néző
Délnyugat
Önálló kert
1
Összkomfort
Bevezetve (230 Volt)
Saját kút
Nincs szennyvízelvezetés

Pestmegye határán, Hatvan mellett, Csányon eladó, csendes zsákutcában egy gazdasági tanya, gazdálkodásra alkalmas fóliasátrakkal, és egy jó állapotú, részben felújított, 62 nm-es, 2 szobás vályogházzal.

A tanya 3 db építési telek összevonásával közel 6000 m2 (77,29 m x 76,67 m). A 9 db fóliasátor (5 db 70 m-es, 3 db 50 m-es és 1 db 35 m-es) alapterülete összesen 3798 m2.

A vízellátást 4db ivóvíz minőségű fúrt kút biztosítja. A szennyvízgyűjtő 6,3 m3 – es. A melegről 2 db Daikin telefonról is vezérelhető klíma gondoskodik. A meleg vizet villanybojler biztosítja. 3db villanyóra van.

Az épület a 70-es években épült. 2022-ben volt felújítás. Ekkor az épület két oldala 5 cm-es szigetelést kapott (az utcafronton és a szomszéd felöl). Továbbá belső átalakítás során falakat mozgattak, tetőt újítottak, kicserélték a nyílászárókat, padlopon-nal kiegyenlítették a szobák aljzatát, beépítették a verandát és elkészült az új fürdőszoba.

Ez a tanya ideális választás lehet kertészeknek, gazdálkodóknak, vagy azoknak, akik csendes – zöld környezetben szeretnének élni, esetleg önellátásban gondolkoznak. A terület lehetőséget biztosít növénytermesztésre, állattartásra, vagy természet közeli nyugodt életre, hiszen a legközelebbi szomszéd 150 méter távolságban van. 

Infrastruktúra: A faluban van iskola, óvoda, háziorvosi rendelő, gyógyszertár, templom.

Megközelíthető: Budapesttől autóval mindössze 30 perc alatt elérhető az M3-as autópályán, vagy a régi 3-as úton. Vonattal vagy távolsági busszal.

Amennyiben még el kell adnia ingatlanát, kérem, tiszteljen meg bizalmával és kérje, nagy tapasztalattal rendelkező, az aktuális árakkal tisztában lévő irodánk ajánlatát.

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése