EAAEODKYQZBoUBAI0aeKiztSZBaNvYvmvJiSvZBXiNWZBugXn1i9IpOVP2s6Ln08Gv8Qc2mZAjNNS4iuZBE6A5R2TugP6kIMQHzCPD6Ryan9a9vTVx0kMsZBUsyjTbMnAQI5zuZBQSZCZCl1UQVv0e98wWcqGl0yfoW8IperOy0ZCv1q3otpVifeD391ZAeN5oLzgIB0ZD

Eladó Téglalakás, Budapest, III. kerület

#213304892

Eladó Téglalakás

55.9 millió Ft

Budapest, III. kerület Óbuda
Alapterület:
53 m2
Szobák száma:
1 + 2
Állapot:
Felújított
Építési mód:
Csúsztatott zsalus vasbeton

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
5. Emelet
Van

III. kerület, Óbudán eladó 53 nm-es, erkélyes, nappali + 2 hálós, felújított lakás

Óbuda kedvelt részén, a Kísérleti lakótelepen eladó egy felújított, 5. emeleti, 53 m2 +3 m2 erkéllyel rendelkező, nappali + 2 hálószobás lakás 8 emeletes, liftes házban. Az épület csúsztatott zsalus technikával, és téglafalakkal épült.
Szoba méretek: 7,1 m2, 6,4 m2, nappali: 17,6 m2, konyha + étkező: 9,2 m2.
A nappali és a szobák keleti, a konyha déli fekvésűek.
Közös költség 16 000 Ft, mely magában foglalja az éves elszámolású egyedi fogyasztás alapján mért vízfogyasztást is. A meleg vizet villanybojler szolgáltatja, melyhez be van kötve az éjszakai áram. (Emiatt két villanyóra van, melyekre külön érvényes a 210 kWh havi átlagfogyasztás!) Távfűtés egyedi mérőórával, 10 ezer Ft / hó átalányban.
2013-14-ben teljes körű felújításon esett át, mely során a műanyag nyílászárók (redőnnyel és szúnyoghálóval), és biztonsági bejárati ajtó lettek beépítve. Teljes víz és elektromos hálózat felújítás is történt. A radiátorok cserélve lettek. A folyosón Stanley beépített szekrény kapott helyet.
Néhány éve a nappaliba Nord inverteres hűtő-fűtő klímát telepíttettünk, ami a nyári hónapokban kellemesen lehűti az egész lakást, átmeneti időszakban pedig fűtésre is alkalmas.
A konyhában IKEA konyhabútor, beépített Ariston mosogatógép, Electrolux indukciós főzőlap, Bosch elektromos sütő, Whirlpool mikrohullámú sütő áll rendelkezésre, melyek a vételár részét képezik.
A pincében 4 m2-es saját tárolóhelyiség, valamint közös kerékpártároló található.
A bútorok és berendezési eszközök megegyezés szerint maradhatnak is, a tulajdonos örül, ha maradnak. A lakás per- és tehermentes. Az ingatlan rugalmas költözéssel átvehető, akár 2-3 hónapnál hamarabb is!
A környéken pár perces sétára elérhető bolt, piac, gyógyszertár, felnőtt- és gyermekorvosi rendelő, bölcsőde, óvoda, iskola.