EAAEODKYQZBoUBAI0aeKiztSZBaNvYvmvJiSvZBXiNWZBugXn1i9IpOVP2s6Ln08Gv8Qc2mZAjNNS4iuZBE6A5R2TugP6kIMQHzCPD6Ryan9a9vTVx0kMsZBUsyjTbMnAQI5zuZBQSZCZCl1UQVv0e98wWcqGl0yfoW8IperOy0ZCv1q3otpVifeD391ZAeN5oLzgIB0ZD

Eladó Téglalakás, Budapest, III. kerület

#213304897

CSAK NÁLUNK  
Eladó Téglalakás

78.9 millió Ft

Budapest, III. kerület Rómaifürdő – Rómaipart
Alapterület:
63 m2
Szobák száma:
2 + 1
Állapot:
Felújított
Építési mód:
Tégla
Zöldövezeti

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
Nincs
Felújított
Kondenzációs kazán
Kertre néző
Részben bútorozott
Északkelet
2
Összkomfort
Nem akadálymentesített

Eladó Római Part ősfás utcájában, egy bruttó 63nm-es, 2+1 félszobás tégla lakás. Rezsi költség, még egy gyermekkel is átlagfogyasztás alatt van! Az ingatlan tulajdoni lapon 58nm.

Az ingatlan felújított állapotú:

Falszomszéd irányában 12cm-es hangszigetelés, teljes villamoshálózat, kondenzációs gázkazán, fa-thermo nyílászárók egyedi méretben, 2 db hűtő-fűtő inverter klíma, Bútorozott, gépesített (A+) konyha és riasztórendszer szolgálja a lakók kényelmét.

Az 5 lakásos társasház kifejezetten jó lakóközösséggel rendelkezik, így az épület az utóbbi években külső szigetelést kapott, illetve ’19-ben a teljes tetőszerkezet felújításra került.

A lakás: első emelet magasságából nyílik a bejárati ajtó, itt egy kellemes méretű előszobába jutunk. Innen nyílik egy lakószoba, melyben kialakításra került egy 5nm-es fekvő galéria, alatta hatalmas beépített szekrénnyel. Ebből a hálószobából kis közlekedőn keresztül jutunk a nappaliba, illetve innen megközelíthető a gyerekszoba, mely 5nm, így ez a félszoba. Az amerikai konyhás nappaliból nyílik a fürdő.

Az ingatlanhoz tartozik egy lépcső alatti 4.47nm-es tároló, illetve egy 15nm-es garázs, mely elektromos kapuval megközelíthető.

3 perc távolságban buszmegálló, pékség, kisbolt, iskola.

 

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, várom hívását.