Eladó Téglalakás, Budapest, III. kerület

#213306226

Eladó Téglalakás

136.9 millió Ft

Budapest, III. kerület Testvérhegy
Alapterület:
98 m2
Szobák száma:
4
Állapot:
Újszerű
Építési mód:
Tégla
Azonnal költözhető
CSOK PLUSZ
Jó közlekedéssel
Terasz
Zöldövezeti

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
1. Emelet
Van
Hőszigetelt
Házközponti egyedi méréssel
Kertre néző
Gépesített
Nyugat
3
Összkomfort
A
Akadálymentesített
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Eladó AZONNAL KÖLTÖZHETŐ, 4 szobás, panorámás lakás, DUPLA garázsbeállóval, TRIPLA erkéllyel a III. kerületben, Testvérhegyen!

Eladó  egy 2012-ben átadott, rendezett, liftes, ZÖLDÖVEZETI lakókertben egy újszerű, igényesen kialakított, megkímélt állapotú 1. emeleti lakás. A lakás nettó alapterülete 98,31 m2 + 15,87 m2 terasz, ami bruttó 103,6 m2-nek felel meg (erkély harmadával számolva).

A lakáshoz opcionálisan megvásárolható 2 db, EGYMÁS MELLETTI TEREMGARÁZS beálló, illetve a lakással azonos emeleten található 2 db TÁROLÓ.

A lakókert a Bécsi úttól séta távolságra fekszik, a Pilisi Parkerdő Tájvédelmi Körzet szomszédságában, JÓ ELHELYEZKEDÉSSEL és jó közlekedéssel (150 méterre BKV-megálló, 700 méterre az Aranyvölgy vasúti megálló). Árpád híd autóval 7-15 perc alatt érhető el (5 km). A lakókert közvetlen közelében több szolgáltató is található: gyógyszertár, pékség, cukrászda, Spar, fogorvos, játszótér, óvoda, általános iskola.

A lakóparkban önálló, saját játszótér is található (a lakók által önkéntesen finanszírozva), valamint padok, nagy füves terület, fák, gyönyörűen parkosított közös kert.

A lakás 3 hálószobával és egy amerikai konyhás nappalival rendelkezik. Minden nyílászáró REDŐNNYEL és SZÚNYOGHÁLÓVAL felszerelt, a nappaliban pedig mozgásérzékelős Mitsubishi LÉGKONDICIONÁLÓ biztosít hűtést vagy fűtést.

Az ingatlan továbbá 3 ERKÉLLYEL rendelkezik (összesen 16 m2), és minden szoba erkélykapcsolatos. A LAKÁS KÉT OLDALRA NÉZ. A nappali ÉK-i, K-i tájolású, csendes, átmenő forgalom nélküli utcára néz, illetve Aranyvölgyre, Arany-hegyre. A hálószobák DNY-i, NY-i tájolásúak, belső kerti, illetve hegyi panorámával. A tájolásból adódóan az erkélyek eltérő mikroklímát biztosítanak, napszaktól és évszaktól függően.

A társasház kiváló hőszigeteléssel és házközponti fűtéssel, korszerű kondenzációs gázkazánokkal rendelkezik. Lakásonként kialakított hőközpontok egyedi fűtésszabályozással és fogyasztásméréssel biztosítják a gazdaságos fenntarthatóságot.

A LAKÁS VÉTELÁRA TARTALMAZZA a beépített bútorokat, a beépített, minőségi konyhai gépeket (Bosch SuperSilence mosogatógép; részben indukciós, részben kerámialapos Siemens főzőlap; Teka légkeveréses sütő 2 db teleszkópos sütővel, hydroclean tisztító funkcióval, hússzondával; Cata szagelszívó időzítő funkcióval), étkező bútort (3 méterre kihúzható tölgyfa asztal 8 db székkel), karnisokat, fényáteresztő függönyt, vizesblokkok szerelvényeit és bizonyos lámpatesteket

A konyhabútor az étkezőhöz pácolt tölgyfából készült, dél-amerikai gránit munkalappal.

MŰSZAKI ADATOK: a téglaépítésű (Porotherm 30 és SILKA 25) lakás eredeti, 2012. évi és legfrissebb, 2024-es energetikai besorolása „A”. Éves hőmennyiség fogyasztás (melegvíz és fűtés): 10-12 GJ. Ez éves szinten nagyságrendileg 100 ezer forintos költséget jelent.

HAVI KÖZÖS KÖLTSÉG: 38.074 Ft/hó/lakás; 1.339 Ft/hó/tároló; 5.011 Ft/hó/mélygarázs beálló. Ez havonta összesen az ingatlan csomagra: 50.774 Ft. Ez tartalmazza a kertészeti és takarítási munkákat is.

VÉTELÁR:
Lakás: 137 millió Ft
Tároló: 2 millió Ft / db
Mélygarázs beálló: 7 millió Ft /db

A lakás AZONNAL költözhető.

Helyiség Méret (m2)
Erkély 16

Kiss Beáta
 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Téglalakás
Családi ház
Ikerház
Építési telek
Panellakás
Üzlethelyiség
Iroda irodaházban A
Sorház
Iparterület
Iroda egyéb
Garázs
Házrész
Szálloda, panzió
Iroda lakásban
Ikerházrész
Villa, kastély, kúria
Étterem, vendéglő, cukrászda
Irodaház
Iroda irodaházban B