Eladó Téglalakás, Budapest, II. kerület

#213303679

Eladó Téglalakás

449.9 millió Ft

Budapest, II. kerület
Alapterület:
158 m2
Szobák száma:
3 + 1
Állapot:
Luxus
Építési mód:
Tégla
Azonnal költözhető
Kertkapcsolatos
Zöldövezeti

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
Nincs
500 m2
Hőszigetelt
Hőszivattyú
Panorámás
3
Dupla komfort

Eladó Pasaréten, egy 158 nm-es, 4+1 szobás Luxus lakás.

Az egykori Széchenyi kastély vadászházából került kialakításra a lakás, melynek bensőséges hangulatát, kényelmét, az egyedi, belsőépítész által megálmodott, design elemek, nemes anyagok, finom megoldások és a legkorszerűbb műszaki tartalom biztosítja.
Az egész társasház teljes felújításon esett át 2020 év végéig. Az eredetileg 32 nm-es lakás kibővítésre került, építési engedélyes átalakítás volt, a mai 3 szintes állapotra, így új építésűnek minősül.

A kertkapcsolatos földszinten, két autó számára fűtött garázs található, melyből közvetlen bejárás biztosított a lakásba. Itt található a pihenővel ellátott, keleti hangulatot árasztó wellness (nyitott tusoló, kombinált szauna, WC), a gépészeti helyiség, és a Miele gépekkel felszerelt mosókonyha.

Az első szinten, mely 58 nm-es, nyitott konyha, étkező, nappali kandallóval biztosítja a nappalok és esték luxus körülmények közötti eltöltését. A hatalmas ablakokon keresztül a kertben lévő ősfák árnyékában - a város szívének közelében – minden nap szinte nyaralássá válik. Esténként a meghitt hangulatot a kandallóban pattogó tűz varázsa is erősíti. A nappaliból 2 teraszra lehet kimenni, a déli oldalon lévő 16 nm-es napos teraszra, melyet egy épített növénykert vesz körül, az északi oldalon, egy fedett intim terasz ad lehetőséget a pihenésre a nyári melegben, ahol a kerti panorámában gyönyörködhetünk.
A felső szinten, a tetőtérben, 3 m feletti a belmagasság, így csak az oldalsó ferde falak juttatják eszünkbe, hogy tetőtérben vagyunk.

Itt 2 kényelmes hálószoba található, külön-külön fürdőszobával. A fő hálóból, és a hozzá tartozó fürdőből, csodálatos panoráma tárul elénk a budai hegyekre. Innen tudunk kimenni a fenti 20 nm-es teraszra, ahol a fák lombjai közt érezzük magunkat, és élvezni lehet a panorámát. A hálókat egy tágas nyitott gardrób köti össze.
A házban padló és mennyezet hűtés/fűtés lett kialakítva, helyiségenként állítható hőmérséklettel.

GEO árammal, Wolf hőszivattyú, és légtechnika került beépítésre, ami folyamatos friss levegőt biztosít az egész lakás területén.
A garázsban elektromos autó töltő alakítható ki. A lakás riasztórendszerrel ellátott. Az alumíniumból készült, távirányítós redőnyök óvják a 3 rétegű nyílászárókat. A fotókon a jelen állapot látható. A beépített gépek és bútorok a vételár részét képezik.

A 40 ezer forintos rezsiköltség, a fűtést/hűtést és minden egyéb költséget tartalmazza.

A lakáshoz, egy kb. 500 nm-es saját, külön használatú kert is tartozik.

További kérdéseivel vagy megtekintéssel kapcsolatban várom megtisztelő hívását! HÉTVÉGÉN IS!

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Téglalakás
Családi ház
Ikerház
Építési telek
Panellakás
Iroda irodaházban A
Sorház
Üzlethelyiség
Iparterület
Szálloda, panzió
Iroda egyéb
Házrész
Garázs
Nyaraló
Irodaház
Iroda lakásban
Iroda irodaházban B
Étterem, vendéglő, cukrászda
Villa, kastély, kúria