Eladó Téglalakás, Budapest, IV. kerület

#213302386

Eladó Téglalakás

37.5 millió Ft

Budapest, IV. kerület Megyer
Alapterület:
82 m2
Szobák száma:
nincs megadva
Állapot:
Átlagos
Építési mód:
Tégla
Kertkapcsolat
Zöldövezeti

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
Földszint
50 m2

IV, kertvárosban 1 nappali + 3 hálós, 82 nm-es lakás 2 lakásos házban eladó

IV. kerület, Újpest kertvárosi részében, Ashner Lipót tértől nem messze, nagyon csendes 82 nm-es, 1nappali - amerikai konyha + 3 hálós (külön bejáratos), gázcirkós, thermo ablakos , kocsibeállós lakás. (hálók 11 nm, 9 nm és 14.3 nm-esek)
Felújítandó ikább, de a nyílászárók cseréje megtörtént, illetve a konyha, fürdőszoba szép, és egy radiátoros, saját cirkós fűtés van.

A felújításban főleg a külső-belső glettelés, festés értendő, mivel kb. 10 éve, amikor az előszoba hozzáépítés megtörtént, ezek a munkálatok nem igazán lettek befejezve. A tetőn pedig itt-ott javítani szükséges, például az ereszek, és alatta a fa lambéria rész, 1-2 cserép csere, stb kellhet. A gerendák jók, fafödémes. Igény szerint kezelendő.

Ősfás környezet, dél-i napfény! Minden szoba déli fekvésű! A kert picike, kb 50 nm területetet a ház mögött tud használni, ha lebontja a tárolót. A telek nagy részét elveszi a ház előtt menő kocsibeálló, ami a telek végében van. Mindkét lakó ide áll be.

Közvetlenül a ház előtti részen vagy mögötte ki lehet tenni asztalt, székeket, hintaágyat és gyönyörködni lehet a fákban, napfényben, csendben. Ha vki a ház mögötti tárolót elbontja, akkor további tért nyer, pl. egy homokozó, trambulin, kisebb kerek medence, stb részére. Aki viszont 200-400 nm földet szeretne beültetni vagy művelni, nos, ő nem ezt az ingatlant keresi!

A tetőtérben is lehet tárolni, illetve mivel a környéken is magasabbak a házak, igy beépíthető is. További ráfordítással egy csendes, kellemes otthona lehet azoknak, akiknek szempont, hogy csak egy szomszéd van, és majdnem önálló kertes házban laknak kocsibeállóval! 

Ügyvédi használati megosztó szerződés van, nincs albetét, nem társasház, tehát nincsen külön közös költség. Hitelezhető is az ingatlan! A szomszéd egy 2 gyerekes házaspár, tavaly vették meg ők is az első részt, és már szépen felújították a sajár részüket. 

CSOK, Babaváró, és egyéb hitelekben is segít Önnek profi csapatunk!
Ingatlanspecialista ügyvédünk akár hétvégén is, akár 36 órán belül is rendelkezésre áll!