EAAEODKYQZBoUBAI0aeKiztSZBaNvYvmvJiSvZBXiNWZBugXn1i9IpOVP2s6Ln08Gv8Qc2mZAjNNS4iuZBE6A5R2TugP6kIMQHzCPD6Ryan9a9vTVx0kMsZBUsyjTbMnAQI5zuZBQSZCZCl1UQVv0e98wWcqGl0yfoW8IperOy0ZCv1q3otpVifeD391ZAeN5oLzgIB0ZD

Eladó Téglalakás, Budapest, IV. kerület

#213303940

Eladó Téglalakás

24.8 millió Ft

Budapest, IV. kerület Budapest
Alapterület:
31 m2
Szobák száma:
1
Állapot:
Felújított
Építési mód:
Tégla
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
Földszint
45 m2
1

IV. kerületben, igazi kis édenkert Újpest kp-tól pár perce! Kertkapcsolatos, felújított garzonlakás eladó!

IV. kerületben, igazi kis édenkert Újpest kp-tól pár perce! Kertkapcsolatos, felújított garzonlakás eladó!

31 nm-es, + kb. 6 nm galéria + 4 nm télikert, és kb. 40 nm a hozzá használható kert! (Fedett, fűthető télikert.)

A lakás 2 irányban a kertre néz, az utca felé eső nagyobb részt intim kertté lehet tenni, így senki nem látna be.

Kb. 6 éve teljeskörű felújításon esett át (villanyvezetékek, vízvezetékek, tégláig lebontva a vakolat, 10 cm-es szigetelés, új nyílászárók kerültek beépítésre). Parapetes (nem kéményes) konvektor van a szobában. Fürdőszobában elektromos szabályozható fűtés (törölközőszárító). Közösköltség 15 ezer ft, melyben a víz korlátlanul benne van. (A tető nem lett javítva, jó állapotban volt, nem volt akkor szükséges, esetlegesen beépíthető, utána kell kérdezni.)

A kertben üldögélhetünk a banánfa, fügefa, futó kivi alatt, rengeteg növény, virág, paradicsom, és az utca felé szépen növekvő bambusz teszi még zártabbá, illetve hűsítővé. Nyugati fekvésű, 13 órától napos a nappali és konyha. A nappaliból egy teraszajtó nyílik a jelenlegi kb. 4 nm-es télikertbe, ennek pedig oldala elhúzható, tehát a kertbe is kimehetünk innen, a tulaj ezen virágokat elviszi, ha vki szeretné, akkor le is bonthatja. A nyílászárókon redőny. 

A téglaépületben csupán 5 lakás található, kulturált, rendezett és 2 bejárattal rendelkezik, a lakás melletti kertnél le is van választva kerítéssel a másik oldal. Előnye még, hogy ezen az oldalon így csak 2 lakó jár el a hátsó lakásokba a bejárat előtt. 2 kisebb tároló is tartozik  a lakáshoz. Kocsibeálló nincsen, de esetlegesen a szomszéddal lehet egyeztetni, ő nem használja.

Közelben az újpesti piac, számtalan bolt, rendelő, gyógyszertár. Közlekedésileg a Károlyi István utcánál jár a 30-as vagy 147 -es busz.

Díjtalan, banksemleges hitel ügyintézésben és ügyvédi háttérrel is tudunk segíteni.