EAAEODKYQZBoUBAI0aeKiztSZBaNvYvmvJiSvZBXiNWZBugXn1i9IpOVP2s6Ln08Gv8Qc2mZAjNNS4iuZBE6A5R2TugP6kIMQHzCPD6Ryan9a9vTVx0kMsZBUsyjTbMnAQI5zuZBQSZCZCl1UQVv0e98wWcqGl0yfoW8IperOy0ZCv1q3otpVifeD391ZAeN5oLzgIB0ZD

Eladó Téglalakás, Budapest, XIII. kerület

#213303130

Eladó Téglalakás

65.9 millió Ft

Budapest, XIII. kerület
Alapterület:
73 m2
Szobák száma:
4
Állapot:
Újszerű
Építési mód:
Tégla
CSOK 10+15
Terasz

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
2. Emelet
Van
Újszerű
Fancoil hűtés-fűtés
Városra néző
Bútorozott
4
Összkomfort
CC
Optikai
Részben akadálymentesített
230 - 400 Volt
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

angyalföldi teraszoslakás

Eladó első tulajdonostól a 13. kerületben található, 12 lakásos, liftes társasház 1. emeletén, 2012-ben épített, 73 m2 alapterületű, újszerű, amerikai konyhás és két hálószobás, duplakomfortos ingatlan, a hozzá tartozó 14 m2-es terasszal.

A lakás észak-nyugati fekvésű, ablakai, valamint az ingatlan teljes hosszában elnyúló terasz a társasház közös használatú kertjére néz, ezért csendes, és betekinthetősége korlátozott.

A lakás 2012-ben került újonnan kialakításra, korszerű, energiahatékony nyílászárókkal, igényes, egyedi hideg- és melegburkolatokkal, az amerikai konyhában járólap, a szobákban laminált padló került elhelyezésre.
A lakás fűtését és hűtését a tetőbe beépített Daikin Altherma egyedi hőszivattyú biztosítja a lakásban elhelyezett Daikin fan-coil berendezésen keresztül; a hőszivattyú működtetése az önálló ingatlan saját elektromos mérőjéről, kedvezményes tarifával történik. Így a rezsidíj nagyon kedvező.
15.000.- Ft. a villany, a közös költség összege havi 9 310.- Ft. és a vízdíj pedig fogyasztásarányos.

Az építmény energetikai besorolása A+.

A kis létszámú lakóközösség példásan konstruktív és együttműködő, a társasház gazdálkodása nyereséges, elszámolása átlátható.
A társasház lakói jogosultak a közös kertet, valamint a lapostetőn található napozóteraszt használni.

A környék infrastruktúrája kiemelkedően fejlett, a közelben találhatóak élelmiszerüzletek, lakberendezési boltok, szépségszalonok, kerületi bölcsődék, óvodák, iskolák, 80 méterre a 30, 30A, 230, busz megállója, 400 méterre a 105-ös busz, valamint a 14-es villamos megállója.

A vételár részét képezi a konyhabútor, a beépített Miele márkájú indukciós főzőlappal, elektromos sütővel, mikrohullámú sütővel és mosogatógéppel, a fürdőszobai beépített szekrények, csillárok, valamint az egyedileg készíttetett sötétítő és féligáteresztő függönyök, lehetővé téve az azonnali költözést.
Igény esetén külön megállapodás alapján megvásárolhatóak a lakásban található, egyedileg, bútorasztalos által tervezett és gyártott bútorok.

A lakáshoz az épületben gépjármű terembeállóhely külön megvásárolható opcionálisan.

Az ingatlannak egy, kizárólagos tulajdonosa van, tulajdoni lapja per- és tehermentes, alapterületére tekintettel a 3 gyermekre vonatkozó CSOK is igényelhető a megvásárlására.

Az érdeklődők bármely kérdéssel, illetve a megtekintéssel kapcsolatban hívjanak nyugodtan, akár hétvégén is.

Helyiség Méret (m2)
Nappali
Szoba
Szoba
Szoba
Közlekedő
Konyha + étkező
Loggia
Háztartási helyiség
Gardrób
Fürdőszoba + WC