EAAEODKYQZBoUBAI0aeKiztSZBaNvYvmvJiSvZBXiNWZBugXn1i9IpOVP2s6Ln08Gv8Qc2mZAjNNS4iuZBE6A5R2TugP6kIMQHzCPD6Ryan9a9vTVx0kMsZBUsyjTbMnAQI5zuZBQSZCZCl1UQVv0e98wWcqGl0yfoW8IperOy0ZCv1q3otpVifeD391ZAeN5oLzgIB0ZD

Eladó Téglalakás, Budapest, X. kerület

#213304281

Eladó Téglalakás

29.9 millió Ft

Budapest, X. kerület Ligettelek
Alapterület:
64 m2
Szobák száma:
2
Állapot:
Felújítandó
Építési mód:
Tégla
Áron alul
Jó közlekedéssel
Zöldövezeti

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
Nincs
Átlagos
Cirkó
Udvari
Északnyugat
5
Összkomfort
Nem akadálymentesített

Bp. X. ker., Kőbánya Ligettelken, a rendőrség közelében eladó egy 64 nm-es, 2 szobás (egymásból nyíló), összkomfortos, tehermentes társasházi lakás, 5 emeletes téglaépület földszintjén. Kiváló elrendezésének köszönhetően, kialakítható egy amerikai konyhás nappali, és egy 2. hálószoba (a konyhából). A lakáshoz tartozik egy 6 nm-es tároló helyiség is.

Az épület és a lakás állapota közepes-felújítandó. A szobák parkettával, a többi helység hideg burkolattal burkolt. Az eredeti fa nyílászárokon keresztül a kilátás csendes belsőkertre néz, észak-nyugati tájolással, közepes fényviszonyokkal.

A meleget gáz cirkó biztosítja (hő leadás radiátorokon keresztül), de a lakásban egy Héra cserépkályha is megtalálható (évek óta nem használták).

Az infrastruktúra kitűnő, iskola, óvoda, játszótér, orvosi rendelő, bevásárlási lehetőség pár perc gyalog.

Közlekedés: Buszok: 85, 185, 126, 162A, 262, éjszakai: 909. Villamosok: 3, 28, 28A, 37, 62 szintén néhány perc alatt elérhetők. Tömegközlekedéssel az Örs Vezér tér -i 2-es METRÓ, és az ott lévő bevásárló központok 8-10 perc alatt megközelíthetők.

 Az ingatlan készpénzzel és hitelkonstrukcióban is megvásárolható. Hitelre vásárló ügyfeleinknek teljes körű, bank semleges ügyintézéssel állunk rendelkezésére.

Amennyiben még el kell adnia ingatlanát, kérem, tiszteljen meg bizalmával és kérje nagy tapasztalattal rendelkező, az aktuális árakkal tisztában lévő irodánk ajánlatát!