EAAEODKYQZBoUBAI0aeKiztSZBaNvYvmvJiSvZBXiNWZBugXn1i9IpOVP2s6Ln08Gv8Qc2mZAjNNS4iuZBE6A5R2TugP6kIMQHzCPD6Ryan9a9vTVx0kMsZBUsyjTbMnAQI5zuZBQSZCZCl1UQVv0e98wWcqGl0yfoW8IperOy0ZCv1q3otpVifeD391ZAeN5oLzgIB0ZD

Eladó Téglalakás, Budapest, X. kerület

#213304974

CSAK NÁLUNK  
Eladó Téglalakás

52.5 millió Ft

Budapest, X. kerület Kőbánya
Alapterület:
74 m2
Szobák száma:
2 + 1
Állapot:
Felújítandó
Építési mód:
Tégla
Azonnal költözhető
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
Magasföldszint
Cirkó
Vegyes
Önálló kert
4
Összkomfort
Van, saját vízórával

BEFEKTETÉSNEK LAKÁSNAK IRODÁNAK

Megvételre kínálunk Budapest X. kerületében, a Román utcában, kedvező infrastruktúrával (villamos:3,28,28A,62,69, busz:95,195, CBA, SPAR, PENNY, orvosi rendelő, gyógyszertár, óvoda, iskola), egy felújítandó, Per -és Tehermentes, nagypolgári, 74nm, 2+1 félszobás, összkomfortos (fürdő + WC külön), gázcirkó fűtéses, saját kertkapcsolatos, négyemeletes, tégla építésű 38lakásos társasház, magas földszinti lakását.

A világos, tágas, élhető terekkel, nagy belmagassággal rendelkező, jelenleg raktárként funkcionáló, nagypolgári lakás ablakai részben az utcafrontra ill. a belső saját kertre néznek. A társasház folyamatosan karbantartott, ebben az évben a villany hálózat fővezeték cseréje és a villanyórák lakásból történő kihelyezése történt meg. Parkolás a társasház belső udvarában a lakáshoz tartozó felszíni parkolóban, ill.  közterületen ingyenes. Amennyiben az ingatlan vásárlásához hitelre van szüksége, hiteltanácsadóink ingyenesen segítik Önnek megtalálni a piacon található konstrukciók közül a legoptimálisabb lehetőséget. Hasonló ingatlanokért látogasson el a weboldalunkra. Várom hívását!