EAAEODKYQZBoUBAI0aeKiztSZBaNvYvmvJiSvZBXiNWZBugXn1i9IpOVP2s6Ln08Gv8Qc2mZAjNNS4iuZBE6A5R2TugP6kIMQHzCPD6Ryan9a9vTVx0kMsZBUsyjTbMnAQI5zuZBQSZCZCl1UQVv0e98wWcqGl0yfoW8IperOy0ZCv1q3otpVifeD391ZAeN5oLzgIB0ZD

Eladó Zártkert, Martonvásár

#213304730

CSAK NÁLUNK  
Eladó Zártkert

16.9 millió Ft

Martonvásár Orbánhegy
Alapterület:
38 m2
Szobák száma:
nincs megadva
Állapot:
Építési mód:
Könnyűszerkezetes

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
1 330 m2
Természetre néző
Bevezetve (230 Volt)
Saját kút

ÉRTÉKÁLLÓ BEFEKTETÉS HORGÁSZTANYA JURTATÁBOR LOVAS TANYA

 

Megvételre kínálunk Martonvásáron a népszerű Rebel Beach közvetlen közelében, egy 1330 nm-es, fúrt kúttal rendelkező, villanyórával (ipari is) ellátott, zártkerti ingatlant.

A domboldalon fekvő lejtős telek megközelíthető, autóval Budapesttől 30 km-re az M7 autópálya Tordasi lehajtójánál, illetve a Déli-Pályaudvarról 20 percenként induló vonattal.

A telek domborzati adottságai miatt kiválóan alkalmas a teraszos növénytermesztésre, gyógynövénytermesztésre, a telken jelenleg is több fajta gyümölcsfa található (cseresznye, megy, alma, birsalma, mandula).

A zártkerti ingatlanon állandó lakhatásra alkalmas könnyűszerkezetes 38 nm-es, 1+1 félszobás komfortos mobilház található. A telekhez tartozik egy érvényes, építési engedéllyel rendelkező belső kétszintes ház terve.

A panorámás telek a tó közelsége miatt alkalmas horgásztanya vagy horgászok részére szálláshely kialakítására.

A telek fekvéséből és a nagyságából adódóan jurtatábor vagy lovas tanya létrehozására is kiválóan alkalmas. Várom hívását!