Kiadó Családi ház, Budapest, III. kerület

#213306433

Kiadó Családi ház

3 millió Ft

Budapest, III. kerület Aranyhegy
Alapterület:
400 m2
Szobák száma:
7
Állapot:
Luxus
Építési mód:
Tégla
Azonnal költözhető
Medencés
Panoráma
Privát
Zöldövezeti

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
1 000 m2
Hőszigetelt
Hőszivattyú
Félpanoráma
Bútorozott
Medence
3
Luxus

AZONNAL KÖLTÖZHETŐ ÚJ ÉPÍTÉSŰ LUXUS CSALÁDI HÁZ KIADÓ!

Aranyhegy csodálatos panorámás telkén luxus szinten megépült családi otthon hosszútávú bérlőjét keresi.

Az ingatlan saját részre épült kiemelkedő minőségben! A gondos tervezésnek köszönhetően egy négy gyermekes családnak is kitűnő életteret biztosít! 

A garázs két gépkocsi tárolására alkalmas, ezen a szinten helyet kapott még egy konditerem és egy venbdégszoba vagy személyzeti szoba, valamint a mosókonyha. A földszint egy hatalmas összefüggő nyitott tér, ahol a csodaszép konyha, nagy étkező és a nappali foglal helyet. Innen közvetlenül kiléphetünk a parkosított kertbe ahol egy minden igényt kielégítő medence található.

Az emeleten egy master bedroom és 4 hálószoba, valamint 2 fürdőszoba található.

Az ingatlan a hatalmas üvegfelületeknek köszönhetően fényárban úszik! Impozáns megjelenése szinte egyedülálló a területen!

 

Műszaki felszereltsége kimagasló!

 

Várom megtisztelő hívását!

 

Looking for a long-term tenant for a family home built on a luxurious level on a wonderful panoramic plot of Aranyhegy. The property was built for its own part in excellent quality! Thanks to the careful planning, it also provides an excellent living space for a family with four children!  The garage is suitable for storing two cars, on this level there is also a fitness room and a guest room or staff room, as well as the laundry room. The ground floor is a huge connected open space, where the beautiful kitchen, large dining room and living room are located. From here you can directly exit to the landscaped garden, where there is a pool that meets all needs. Upstairs there is a master bedroom and 4 bedrooms and 2 bathrooms. Thanks to the huge glass surfaces, the property is swimming in light! Its impressive appearance is almost unique in the area! Its technical equipment is outstanding! I await your honorable call!

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése