Kiadó Sorház, Budapest, III. kerület

#213306387

Kiadó Sorház

490 000 Ft

Budapest, III. kerület Aranyhegy
Alapterület:
94 m2
Szobák száma:
4
Állapot:
Újszerű
Építési mód:
Tégla

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
Nincs
215 m2
3

III. kerületben, ÜRÖMHEGYEN, nyugodt, kertvárosi részen, a 2015-ös építésű IGLICE LAKÓPARKBAN kiadó egy téglaépítésű, 94 nm-es, 4 SZOBÁS, HÁROMSZINTES, PANORÁMÁS, KERTKAPCSOLATOS, TERASZOS, bútorozatlan, részben gépesített, LÉGKONDICIONÁLT, modern, világos, KERTES IKERHÁZFÉL.
A földszinten (38 nm) egy teraszkapcsolatos, amerikai konyhás, étkezős nappali, egy külön WC, egy előtér és egy terasz került kialakításra. A konyha elektromos főzőlappal, villanysütővel, elszívóval, hűtőszekrénnyel és mosogatógéppel felszerelt. A 5,5 nm-es, nyugati tájolású, kertkapcsolatos terasz a nappaliból érhető el.
Az emeleten (40 nm) 2 hálószoba, egy kádas fürdőszoba, egy közlekedő és egy lépcsőház található.
A tetőtérben (16 nm) egy hálószoba, egy lépcsőház és egy tetőterasz helyezkedik el. A hálóból nyíló, 22 nm-es, délnyugati tájolású terasz pazar kilátást biztosít Ürömhegyre és Aranyhegyre egyaránt.
A ház ablakai a gondozott, zöld, privát kertre néznek, ennek köszönhetően a lakás a 10-es bevezető út közelségének ellenére is kifejezetten csendes.
Az építkezés során az ingatlan hőszigetelt homlokzatot, műanyag nyílászárókat, redőnyöket, fa beltéri ajtókat, laminált parkettát, minőségi hidegburkolatot, egyedi konyhabútort, exkluzív világítótesteket, továbbá vadonatúj szanitereket és fűtőtesteket kapott. A lakás frissen festett állapotban lesz kiadva.
Télen a ház melegét gázfűtés (cirkó, felületfűtés) biztosítja egyedi méréssel. A szobák KLÍMÁVAL felszereltek. A lakáshoz tartozik egy 12 nm-es, PRIVÁT MOSÓKONYHA is az épület pinceszintjén. Parkolásra a ház teremgarázsában és a telken belül található kültéri parkolóban van lehetőség 1-1 gépjárművel, illetve az utcai parkolóban és a kerti bejáró előtt is meg lehet állni további 1-1 autóval. A környéken a parkolás ingyenes.
A házhoz tartozó 215 nm-es, körbekerített, füvesített, automata locsolórendszerrel ellátott, zöld kert bármilyen szabadidős tevékenységre alkalmas.
A közlekedés minden irányba kiváló (160-as busz, volánbusz, vonat). Az ARANYHEGYI ÚT, a PUSZTAKÚTI ÚT, a CSILLAGHEGYI STRANDFÜRDŐ, az ÜRÖMI ÚT, a BÉCSI ÚT, a 10-es és a 11-es főút is percek alatt elérhető. A közelben megtalálható minden, ami a hétköznapi élethez szükséges.

Közös költség: 22 ezer HUF/hó
Rezsi: Fogyasztás szerint fizetendő. Az ingatlan egyedi mérőórákkal felszerelt.

OKTÓBER 1-től költözhető!
SZÁMLAKÉPES, BRUTTÓ ÁR!
KISÁLLAT megbeszélés tárgyát képezheti!

Kiss Beáta
 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése