EAAEODKYQZBoUBAI0aeKiztSZBaNvYvmvJiSvZBXiNWZBugXn1i9IpOVP2s6Ln08Gv8Qc2mZAjNNS4iuZBE6A5R2TugP6kIMQHzCPD6Ryan9a9vTVx0kMsZBUsyjTbMnAQI5zuZBQSZCZCl1UQVv0e98wWcqGl0yfoW8IperOy0ZCv1q3otpVifeD391ZAeN5oLzgIB0ZD

Eladó Téglalakás, Budapest, XVII. kerület

#213303148

Eladó Téglalakás

72.9 millió Ft

Budapest, XVII. kerület Rákoscsaba
Alapterület:
84 m2
Szobák száma:
3 + 1
Állapot:
Új építésű
Építési mód:
Tégla
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos
Zöldövezeti

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
285 m2
Cirkó
Kertre néző
Összkomfort

A XVII. kerület zöldövezeti részén, nyugodt, csendes utcában, 6 épületből álló lakóparkban, földszinti, kertkapcsolatos 84 nm-es, nappali + 3 szobás lakás eladó. Az ingatlanhoz kapcsolódik egy 27 nm-es terasz, egy 285 nm-es kert, egy fedett autóbeálló, és egy tárolóhelység. Az udvari beálló térkövezett. A kert füvesítését a vételár tartalmazza, a kertrész a szomszédos ingatlantól, leválasztásra kerül.

A ház egyedi mérő órákkal felszerelt, a fűtést és a használati meleg vizet kondenzációs kazán biztosítja. A lakásban inverteres klíma kerül felszerelésre. A ház kulcsrakész állapotban kerül átadásra szaniterekkel, burkolatokkal, konyhabútor nélkül. Belső ajtókat, a szanitereket és a burkolatokat belső műszaki tartalomban megjelölt összegig a vevő saját igénye szerint választhatja.

A környéken bölcsőde, óvoda, általános iskola, közért, gyógyszertár, orvosi rendelő, illetve a sportolásra vágyóknak edzőpálya található.

Az ingatlanok átadása 2021 II. negyedévében várható.