Energiatudatos villalakások, Budapest, III. kerület

#13

Energiatudatos villalakások

Budapest, III. kerület Péterhegy
Típus:
Ikerház
Alapterület:
164 m2 - 164 m2
Irányár:
195 - 195 millió Ft
Ingatlanok:
1 szabad ingatlan
(összesen: 2)
Építési mód:
Tégla

Méret
Szobák száma
Emelet
Irányár
164 m2
4
-
194 900 000 Ft

Modern, LUXUS, 164 m2-es ikerházi lakások, 53 m2-es kétállásos garázzsal, saját telken.

Eladóak a III. kerületben Aranyhegy-Péterhegyen épülő elvehetetlen PANORÁMÁS, modern, LUXUS ikerházi lakások melyek 164 m2-esek, 53 m2-es kétállásos garázzsal rendelkeznek.

Megújuló energia technológiával és a legmodernebb anyagokból kerülnek megépítésre, AA+ energetikai besorolással. A lakótér 2 szintes lesz, reprezentatív, déli tájolású, hatalmas üvegfelületekkel, nagyméretű terekkel, hatalmas teraszokkal, fantasztikus, elvehetetlen PANORÁMÁVAL kerül kulcsrakész átadásra. Földszint: nappali-étkező-konyha: 55 nm, kamra: 5,9 nm, előszoba: 3,6 nm, zuhanyzós fürdőszoba, WC: 5,3 nm, lépcsőház: 4,4 nm, kertkapcsolatos terasz: 17,5 nm. Emelet: előtér: 14,4 nm,szülői hálószoba + gardrób: 20 nm, gyerekszoba: 14,1 nm, gyerekszoba: 14,4 nm, kádas fürdőszoba, WC: 5,9 nm, mosókonyha: 3,5 nm, erkély: 17,5 nm, pince: 2 állásos garázs: 55 nm.

Aranyhegy déli fekvése és panorámája miatt kedvelt utcájában épül minimál stílusban ez a jó tervezésnek köszönhetően jól elszeparált, LUXUS ikerház. A belső kialakítás DESIGNER tervező elképzelései szerint kerül kialakításra. A ház igényes tulajdonosait keresi, akik szeretik a tágas élettereket, a kertvárosi hangulatot, akik energiatudatos házban gondolkodnak, fontos számukra a megújuló energia és a környezetvédelem. Lapostető: Az épület tetején fél intenzív zöldtetők készülnek. Nyílászárók: A nyílászárók padlótól plafonig érő, korszerű, ALUMÍNIUM nyílászárók, 3 rétegű hőszigetelő üvegezéssel, antracit szürke színben. Hőszigetelés: Az épület falai 20 cm vastag EPS hőszigetelést, a lábazati és a földdel érintkező zónában 18-15 cm vastag XPS hőszigetelést kapnak. Árnyékolás: Konszignációs terv szerint meghatározott nyílászárókon flix screen, antracit színben. Összes ablakon flix screen előkészítés, azonban ezek beszerelését az ár nem tartalmazza. Belső hideg/meleg burkolatok: 7 000 Ft/m2 hideg/meleg burkolatok választhatók, vagy magasabb árnál a különbözetet kell csak fizetni. Fűtési rendszer: A fűtést-hűtést Daikin Altherma levegő-víz hőszivattyúkkal állítjuk elő az egyes lakások számára. A meleg vizet a lakásonként elhelyezett levegő-víz hőszivattyú hidromodulja állítja elő. Levegő-víz hőszivattyú padlótemperálással és mennyezethűtéssel, helyiségenkénti szabályozással működik. A lakásokba Helios KWL központi szellőzőrendszereket terveztek. A szellőző levegő térfogatárama valamennyi lakásban 240 m3/h. A környék folyamatosan fejlődik. Iskolák és óvodák is vannak a közelben, valamint számos bevásárlási lehetőség, mint TESCO, ALDI, LIDL és az Eurocenter. Természetközeli környezet, új építésű ingatlanok, jó levegő, csend jellemzi a környéket. A Mészkő Park 10 perc sétára található, ahol játszótér, felnőtt kültéri fitnesz, kosárlabda- és röplabdapálya, asztalitenisz és kutyasétáltató került megépítésre. A csillaghegyi HÉV-hez BKV tarifával menetrend szerint kisbusz jár, amelynek megállója az utcában is van, továbbá a közelben a 160-as busz közlekedik a Vörösvári útig. A közelben nemrég felújított csillaghegyi Árpád Forrásfürdő várja a wellness és úszás kedvelőit, esetleg kirándulhat a környékbeli erdőkben, és tud lovagolni a közelben lévő lovardában.

ÁTADÁS 2021 AUGUSZTUS

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése