EAAEODKYQZBoUBAODayoPCmXRg7aj2QH0ZBOs3oiVMIo3NsAZCZCjRcQChorYJrgSZBJ3ZAZCsCKZBar3XF5yN6IZB4gNJWyBjhcbTBtOw9Qg6taWcF164OS46vhnuEhNoUPTrYvQ1ZBVTX09jAJpEZAoanNma9zlclEoUewMWZB0X7ZBZBL8DZCX0jE9qGVTZB5rQlW4M9kZD

Aranyhegyi Társasház, Budapest, III. kerület

#160

Aranyhegyi Társasház

Budapest, III. kerület Aranyhegy
Típus:
Társasház
Alapterület:
73 m2 - 73 m2
Irányár:
73 - 73 millió Ft
Ingatlanok:
1 szabad ingatlan
(összesen: 5)
Építési mód:
Tégla

Méret
Szobák száma
Emelet
Irányár
73 m2
3
Földszint
72 770 000 Ft

                                                            Aranyhegyi zöldövezetben 5 lakásos társasház

 

Családi házas életérzése, társasházi lakások biztonságával a mai kornak megfelelő műszaki megoldásokkal a mai piacon létező legmagasabb minőséget képviseli.

 

A III. kerület legdinamikusabban fejlődő lakóövezete, közel 90%-os beépítettséggel!  Egyedi adottságait kihasználva egy olyan 5 lakásos minőségi társasházat álmodtunk meg, melyben a földszinti lakások a családi házak életérzését adja, valamint a mai piacon is kiemelkedő műszaki tartalommal, ugyanakkor a társasház minden előnyével és biztonságával.

 

Aranyhegy különleges klímáját a természeti környezete és fekvése biztosítja. Néhány percre a közlekedési csomópontokhoz.

 

A négyszintes épületben helyet kap egy 5 állásos teremgarázs, tárolók, épület előtt felszíni beállók. A földszinti lakások kertkapcsolatosak, az emeleti lakások terasszal,  Penthouse lakás az épület legfelső emeletén, nagy terasszal.

Kiss Beáta
 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése