EAAEODKYQZBoUBAI0aeKiztSZBaNvYvmvJiSvZBXiNWZBugXn1i9IpOVP2s6Ln08Gv8Qc2mZAjNNS4iuZBE6A5R2TugP6kIMQHzCPD6Ryan9a9vTVx0kMsZBUsyjTbMnAQI5zuZBQSZCZCl1UQVv0e98wWcqGl0yfoW8IperOy0ZCv1q3otpVifeD391ZAeN5oLzgIB0ZD

Somlyóvölgy, Pilisjászfalu

#193

Somlyóvölgy

Pilisjászfalu Somlyóvölgy
Típus:
Lakópark
Alapterület:
40 m2 - 100 m2
Ingatlanok:
11 szabad ingatlan
(összesen: 14)
Építési mód:
Tégla

Pilisjászfalun épül, a településhez kapcsolódva, mégis önálló lakónegyed, mely jellemzően földszintes családi- és ikerházakkal de társasházi lakásokkal is szolgálni fogja az ottlakók kényelmét. 
A terület közvetlenül érintkezik a Pilisi parkerdő fás-ligetes területével, tehát túlzás nélkül kijelenthető: az itt épülő otthonok az erdő közvetlen szomszédságában helyezkednek el.

 

Válogathat, hogy domboldalon, vagy a völgyben szeretne élni, netán a tópart szomszédsága lenne szimpatikus? Most még választhat! 

 

A Somlyóvölgyi lakópark 60 hektáron épül, a telkek nagysága átlagosan 800 és 1200 m² közötti, a közművesítés folyamatos (áram, víz-csatorna).

 

A terület több lehetőséget kínál, változatos alaprajzokkal és méretekkel épülnek ikerházak, önálló családi házak, valamint társasházi lakások 2021-es átadással. 

 

Műszaki tartalomban a XXI. századi elvárásoknak megfelelően kerülnek kivitelezésre az ingatlanok, jellemzői a környezetbarát, energiatudatos technológia és a gyors elkészülés.  

 

Az ikerházak többségében a garázsok által elválasztva kerülnek kivitelezésre, így garantáva az intimitást mindkét oldalnak. 


Kínálatunkból választhat családi házat, ikerházat. A következő ütemben 12 lakásos társasház és 4 lakásos sorház lakásai kerülnek értékesítésre. 

 

Az ingatlanok dombtetőn, erdőben vagy tópart közelében, gyönyörű környezetben helyezkednek el, a természet közelsége minden esetben adott, de iskola-óvóda és a közlekedés is 10 perces sétatávolságon belül helyezkedik el. 

 

Ideális azoknak akik a természet közelében, nyugalomban mégis a főváros elérhető távolságában képzelik el életüket. 

 

Az építkezés ütemétől függően személyre szabott igények megvalósítása megoldható.

 

Az ingatlanokra a CSOK és az ehhez kapcsolódó illetékmentesség, valamint az Áfa kedvezmény is felhasználható, melynek ügyintézésében irodánk teljeskörű szolgáltatást nyújt. 

 

Hirdetéseinkben a tipusterveket találják. 

 

Beruházó-kivitelező több évtizedes tapasztalattal rendelkezik az ingatlanfejlesztés területén, több fővárosi projektje megtekinthető. 

 

Kérésre részletes műszaki tartalmat küldünk. 

 

Keressen bizalommal a hét bármely napján. 

 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése