EAAEODKYQZBoUBAI0aeKiztSZBaNvYvmvJiSvZBXiNWZBugXn1i9IpOVP2s6Ln08Gv8Qc2mZAjNNS4iuZBE6A5R2TugP6kIMQHzCPD6Ryan9a9vTVx0kMsZBUsyjTbMnAQI5zuZBQSZCZCl1UQVv0e98wWcqGl0yfoW8IperOy0ZCv1q3otpVifeD391ZAeN5oLzgIB0ZD

Átrium Ház, Budapest, III. kerület

#210

Átrium Ház

Budapest, III. kerület
Típus:
Társasház
Alapterület:
29 m2 - 61 m2
Irányár:
30 - 60 millió Ft
Ingatlanok:
4 szabad ingatlan
(összesen: 80)
Építési mód:
Tégla

Egyedülálló új építésű projekt, kiváló infrastrukturális ellátottság és közlekedés mellett, mégis a természet közvetlen közelében. Közlekedés szempontjából az M0-ás autópálya 3 perc távolságban, a Kolosy tér 15 perc autózással elérhető, Szentendre Óvárosa szintén 15 perc alatt elérhető. A Békásmegyeri Hév megálló 12 perc séta, ahol az idén felújított piac pezsgő élettel várja a látogatóit. A 34-es busz végállomása gyakorlatilag a projekt mellett helyezkedik el, így aki nem szereti a hosszabb sétákat, az is kényelmesen közlekedhet akár autó nélkül is.

A kényelmet és a természetet szerető összes aktív korosztálynak ajánljuk a beruházást, mert akár biciklivel 10 perc alatt elérhető a Lupa vagy az Omszki Tó, akár csak egy nyugodt játszóterezés a gyerekekkel, vagy egy kis futás a Duna gáton karnyújtásnyira elérhető. Bölcsőde, óvoda, általános Iskola 2 perc sétatávolságban. A volt Zsigmond Király Főiskola, most Milton Friedman Egyetem szintén gyalogosan is néhány perc alatt megközelíthető.

Ha nem szeretne minden nap autóba ülni, ha olyan helyet keres, ahol a bevásárlástól az iskoláig mindent megtalál 5 percen belül, mégis a természet közvetlen közelében, ez lesz az Ön új otthona!

A 80 lakásos társasház a XXI. századi technológiáknak megfelelő műszaki tartalommal kerül kivitelezésre. Az egyedi hangulatú belső átriumos, liftes társasház jellemzője a természet közeliség és a kiemelkedő infrastruktúra közelsége egyaránt. 

Mindezt XXI. századi műszaki tartalommal: - 12 személyes LIFT - távolról vezérelhető hőszivattyús hűtő-fűtő rendszer - AA+ energetikai besorolás - mennyezeti hűtés-fűtés - háromrétegű nyílászárók - első osztályú burkolatok.

Választható lakás típusok a garzontól a nappali+2 hálószobáig, változatos alaprajzi elrendezéssel, 29-62 nm-ig.

Nagy teremgarázs helyek ára: bruttó 4.000.000 Ft
Normál teremgarázs helyek ára: bruttó 3.000.000 Ft

Válasszon ideális otthont akár önmagának, akár szerettei számára, de befektetési szempontok alapján is ideális döntés.

 Átadás: 2021. IV. negyedév.

Beruházóról:

A Kft-t több tíz éves ingatlanpiaci és beruházói tapasztalattal rendelkező csapat hozta létre. Korábban főként kereskedelmi és ipari ingatlan fejlesztés és hasznosítás volt a fő irányvonal, azonban a kedvező piaci környezetnek köszönhetően mára már a lakóingatlan-fejlesztési szegmensnek is egyre növekvő szereplőivé váltak. A célunk az alapítástól kezdve, hogy új szereplőként belépve a piacra, a vevők igényeit a legmagasabb szinten kielégítve, kiváló ár-érték arányú lakásokat építsünk. A kivitelezéseken a tulajdonosok odafigyelnek arra, hogy olyan színvonalon történjen, mintha maguknak építenének: sokszor nem az ár dönt, hanem a közvetített érték és magas minőség.

További részletekért várom megtisztelő hívását.

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése