EAAEODKYQZBoUBAI0aeKiztSZBaNvYvmvJiSvZBXiNWZBugXn1i9IpOVP2s6Ln08Gv8Qc2mZAjNNS4iuZBE6A5R2TugP6kIMQHzCPD6Ryan9a9vTVx0kMsZBUsyjTbMnAQI5zuZBQSZCZCl1UQVv0e98wWcqGl0yfoW8IperOy0ZCv1q3otpVifeD391ZAeN5oLzgIB0ZD

Ezüsthegy villapark, Üröm

#268

Ezüsthegy villapark

Üröm Ezüsthegy
Típus:
Ikerház
Alapterület:
133 m2 - 157 m2
Irányár:
144 - 171 millió Ft
Ingatlanok:
8 szabad ingatlan
(összesen: 20)
Építési mód:
Tégla

Legújabb 20 lakásból álló ikerházas projektünket ajánljuk. Beruházó megbízható, több nagyobb lakásszámú átadott projekttel rendelkezik. Érdeklődés esetén, szívesen mutatjuk ezeket is.

 

A Villapark Üröm észak-keleti részén, egy sorompóval határolt, biztonságos és családias területen fekszik, Budapest határától mindössze 5 kilométerre. Kényelmes távolságra a fővárostól, mégis gyönyörű zöld környezetben. Autóval 20, tömegközlekedéssel 60 percre a pezsgő belvárostól.

 

A villapark kivitelezése során 10 darab ikerház kerül megépítésre egyenként 700 m2-es telken. A panorámás ingatlanok egymástól kellemes távolságra, különféle homlokzati megoldásokkal készülnek.

 

A tervezés során fontos szempont volt, hogy egy idilli környezetet hozzunk létre, ahol minden leendő vásárlónk otthon érezheti magát.

 

Az új otthonukat keresők választhatnak a Duplagarázsos Nappali+4 hálószobás ikerházak és a felszíni parkolóval rendelkező Nappali+4 hálószobás ikerház felek között.

 

Az alaprajzi kialakítások a mai kor igényeinek megfelelően igyekszik kiszolgálni az új építésű ingatlanok keresőinek elvárásait, minél több pakoló hellyel és gardrób szobákkal, valamint kiemelt figyelmet fordítva a bútorozhatóságra is.

 

Az ingatlanok mindegyike duplakomfortos, a földszinten, illetve az emeleten külön-külön fürdőszobákkal.

 

Műszaki megoldásokból:

 

A fejlesztés során a legkorszerűbb és leghatékonyabb megoldásokat alkalmazzuk.

-Minden ingatlan önálló levegő-víz hőszivattyúval kerül átadásra.

-A ház klímájáról távolról is könnyedén vezérelhető mennyezeti hűtés-fűtés gondoskodik.

-Három rétegű üvegezésű, melegperemes nyílászárók kerülnek beépítésre elektromos redőny előkészítéssel.

-Első osztályú szaniterek és burkolatok széles kínálata érhető el, amelyek a projekt meghatározott fázisáig választhatók és személyre szabhatók.

-A nappaliban és a vizes helyiségekben fűtött padlót építünk ki és a fürdőszobában törölközőszárítós radiátort alkalmazunk.

-A teraszokon alkalmazott üvegkorlátok modern és egyben elegáns megjelenést biztosítanak az épületeknek.

-Minden ház saját kertrésszel és két autó számára alkalmas parkolási lehetőséggel rendelkezik.

 

A burkolatok és belső kialakítás „A” és „B” csomag alapján választható. Minden esetben beruházóval való egyeztetés alapján.

 

Az épületek egyszerre kerülnek kivitelezésre.

 

Átadás várható időpontja: 2022. III. negyedév.

 

A településen minden megtalálható, ami a hétköznapokhoz szükséges. Üzletek, drogériák, iskolák és óvodák, valamint a kikapcsolódni vágyók számára számos étterem és programlehetőség is elérhető. A kirándulást kedvelők számára megannyi túraútvonal és barlang áll rendelkezésre a Pilisben és a szomszédos Rókahegyen.

 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése