EAAEODKYQZBoUBAI0aeKiztSZBaNvYvmvJiSvZBXiNWZBugXn1i9IpOVP2s6Ln08Gv8Qc2mZAjNNS4iuZBE6A5R2TugP6kIMQHzCPD6Ryan9a9vTVx0kMsZBUsyjTbMnAQI5zuZBQSZCZCl1UQVv0e98wWcqGl0yfoW8IperOy0ZCv1q3otpVifeD391ZAeN5oLzgIB0ZD

Csillaghegyi ikerház, Budapest, III. kerület

#313

CSAK NÁLUNK  
Csillaghegyi ikerház

Budapest, III. kerület Csillaghegy
Típus:
Ikerház
Alapterület:
135 m2 - 135 m2
Ingatlanok:
1 szabad ingatlan
(összesen: 2)
Építési mód:
Tégla

Méret
Szobák száma
Emelet
Irányár
135 m2
5
-
219.9 millió Ft

Csillaghegy Duna felőli oldalán eladó egy ikerház két lakása.

Csillaghegy Duna felőli oldalán, fejlesztőtől eladó egy ikerház két lakása. A telek gyönyörű helyen, III. kerület zöldövezetében fekszik. Számos étterem, óvoda, iskola és bevásárlási lehetőség található a közelben. A tömegközlekedés kiváló, buszmegálló és a HÉV az épülettől sétatávolságra található, a parkolás közterületen ingyenes. A sportolási lehetőségek száma végtelen.

Az épületrészeket garázs köti össze, így a lakások egymástól teljesen szeparáltak, saját kerttel rendelkeznek, külön bejáratot és mérőórákat kapnak.

A magas energiaszintű – zöld hitelnek megfelelő – besorolással rendelkező lakások fűtése és hűtése hőszivattyús rendszerrel lesz megoldva. Az emelt szintű műszaki tartalom többek közt tartalmaz redőnyt, nappaliban emelő toló terasz ajtót és igényes homlokzatburkolatot.

Fejlesztői szándék egy mozgalmas, egyedi, de Csillaghegy hangulatába illeszkedő épület megteremtése, ezáltal egy egységes lakókörnyezet kialakítása.

Az építkezés 2022. tavaszán kezdődik, átadás 2023. év vége.

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése