Panorámás ikerházak, Budapest, III. kerület

#458

CSAK NÁLUNK  
Panorámás ikerházak

Budapest, III. kerület Ürömhegy
Típus:
Ikerház
Alapterület:
98 m2 - 103 m2
Ingatlanok:
4 szabad ingatlan
(összesen: 6)
Építési mód:
Tégla

PANORÁMÁS 4 SZOBÁS IKERHÁZAK LEKÖTHETŐK

 

FEJLESZTŐTŐL ELADÓ - Projektünk Ürömhegy délnyugati fekvésű, napfényes oldalának csendes, zöldövezeti utcájában épül, új építésű családi házak szomszédságában. A környék az utóbbi években rohamos fejlődésnek indult, cégünk is számos fejlesztést tudhat maga mögött ezen a területen.

A fejlesztés során az 1600 m2- es telken két ikerház megépítésére kerül sor. A csodálatos Hármashatár- hegyi panorámával rendelkező lakások kellő távolságra épülnek egymástól, délnyugati tájolásuknak köszönhetően pedig rendkívül világos, naposak.

A nappali + 3 szobás lakások alaprajza letisztult, jól átgondolt, tökéletesen megfelel akár egy 4 fős család számára is. A földszinten a tágas konyha-étkező-nappali tere mellett egy zuhanyzós fürdő és egy lépcső alatti gardrób helyiség kapott helyet. A nappaliból induló lépcsőn juthatunk fel az emeletre, ahol 3 szoba és egy kádas fürdőszoba található. A zárt garázs a bejárati szinten van. A lakásokhoz saját, kizárólagos használatú kertrész tartozik, mely tökéletes helyszínt biztosít a kikapcsolódáshoz.

A kivitelezés során a legkorszerűbb megoldásokat alkalmazzuk, szem előtt tartva napjaink legnagyobb problémáját, a magas energiaköltségeket:
• minden lakás hűtés- fűtéséről saját hőszivattyús rendszer gondoskodik
• a hőszivattyúval működtetett felületfűtés (mennyezeti hűtés- fűtés és padlófűtés) által alacsony energiafogyasztás biztosított, kedvezményes H- tarifával
• napelemes rendszer előkészítésével épülnek lakásaink, mellyel további megtakarítás érhető el, ha később úgy dönt, hogy beszerelteti
• kiváló hő- és hangszigeteléssel bíró, 3 rétegű üvegszerkezetes nyílászárók kerülnek
beépítésre redőny előkészítéssel
• minden lakáshoz saját kertrész és egy zárt garázs tartozik

A közelben minden megtalálható, ami a hétköznapokhoz szükséges: iskola, óvoda, bevásárlási lehetőség, orvosi rendelő, gyógyszertár, mind néhány percen belül elérhető. Az Aranyvölgyi vonat-, illetve buszmegálló sétatávolságra van, melynek köszönhetően tömegközlekedéssel is könnyen és gyorsan elérhető a belváros. Az Árpád-híd autóval csupán 10 perc.

A környéken számos referenciával rendelkezünk.

Az építkezés 2024. első negyedévében kezdődik.

A1 lakás ára 144,9M Ft
A2 lakás ára 154,9M Ft
B1 lakás ára 149,9M Ft
B2 lakás ára 159,9M Ft
 

Irodánk segíti ügyfeleit abban az esetben is amennyiben a vásárláshoz:

-ingatlant kell értékesíteni

-hitelre lesz szüksége

-állami támogatást szeretne igénybe venni

-asztalosra, kertészre egyéb szakemberre van szüksége

 

Várom hívását!

 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése