EAAEODKYQZBoUBAODayoPCmXRg7aj2QH0ZBOs3oiVMIo3NsAZCZCjRcQChorYJrgSZBJ3ZAZCsCKZBar3XF5yN6IZB4gNJWyBjhcbTBtOw9Qg6taWcF164OS46vhnuEhNoUPTrYvQ1ZBVTX09jAJpEZAoanNma9zlclEoUewMWZB0X7ZBZBL8DZCX0jE9qGVTZB5rQlW4M9kZD

Forest Hill, Budapest, III. kerület

#68

Forest Hill

Budapest, III. kerület
Típus:
nincs megadva
Alapterület:
50 m2 - 149 m2
Irányár:
46 - 127 millió Ft
Ingatlanok:
41 szabad ingatlan
(összesen: 196)
Építési mód:
Tégla

A Forest Hill lakópark 11 db 3 szintes épület szimbiózisából áll össze és alkot harmonikus egységet. Válogasson az aktuálisan elérhető kínálatból.

Napsütötte élettér Budapest egyik legszebb budai övezetében, a III. kerületben, Csillaghegyen épül a Forest Hill lakópark, amely 11 db 3 szintes épület szimbiózisából áll össze. Környezetében és épületeiben is a természetességet testesíti meg.

Domboldalhoz igazodó nagy teraszok, napsütötte lakóterek, üvegfelületek, természetes anyaghasználat és magával ragadó kilátás várja a lakópark leendő lakóit.

A beruházás mellet megvalósult Csillaghegyi Strand Komplexum mindennapi közelségbe helyezi a luxus wellness szállodák szolgáltatásait.

Kiváló környezet A Forest Hill nem egy épületegyüttes parkosított környezettel, hanem egy hatalmas park magával ragadó kis lakóépületekkel. Több ütemben összesen 196 lakás épül fel, mely egy természetbarát lakóközösségnek ad majd otthont.

A közelben a mesés zöldkörnyezeten felül több bevásárlási lehetőség, gyógyszertár, posta és uszoda is található.

Az elhelyezkedés:

Az erdő övezte Forest Hill a 11-es főútról autóval és a város felöl tömegközlekedéssel egyaránt könnyen megközelíthető. A lakóparktól nem messze található a 160-as a 219-es és a 960-as busz megállója, valamint a HÉV Csillaghegy megállója, melyekkel könnyen elérhető a város.

 

PROJEKT LEÍRÁSA:

 

A lakópark a Csillaghegyi strand szomszédságában közel 30.000 m2 nagyságú területen épül. A lakások kialakításánál törekedtünk a kedvező tájolás, valamint a panoráma kihasználására. Az első sorban kaptak helyet a kisebb lakások, felfelé haladva pedig a nagyobb, 2 homlokzattal rendelkező saroklakások. Mindegyik épület fszt+2+tetőszintes kialakítású.  A legtöbb lakáshoz tartozik erkély, vagy tetőterasz. Mivel a telek nagy része nem beépíthető, ide kerülnek a pihenő- és játszóterek.

Az épület anyaghasználatában, kialakításában a hegyvidéki épületeket idézi, kombinálva nagy terasz felületekkel, árnyékoló szerkezetekkel tarkított tetőkertekkel. A külső kő burkolatot vakolattal, és szerelt homlokzati burkolattal ötvöztük.

Az épületeket három sorban helyeztük el, lépcsőzetesen, követve a terep lejtését.

Az első sor a meglévő első ütemmel közel azonos magasságban helyezkedik el, négy épületből áll. A földszinteken, valamint előttük a szabadban kerültek elhelyezésre a gépkocsi beállók. A második sor három épületet tartalmaz, és a pinceszinten össze van kötve a harmadik sorban álló 4 épülettel, melyek a gépkocsi tárolóhoz kapcsolódnak.

Az első sor épületei 14, a második 12, valamint a harmadik sor 14 lakást tartalmaznak.

Az épületek fontosabb paraméterei:

Az épületek egy lépcsőházzal fognak rendelkezni, a lakások megközelítését 630 kg teherbírású liftek segítik. A földszinten és a lejtés miatt az első emeleten saját magánkertekkel rendelkező lakások lesznek elhelyezve. A gépkocsi parkolás részben az udvaron, részben az épületek alatt elhelyezett teremgarázsban történik.

A kivitelezés elkezdődött, az első ütem átadása 2020. IV. negyedév.

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése