EAAEODKYQZBoUBAODayoPCmXRg7aj2QH0ZBOs3oiVMIo3NsAZCZCjRcQChorYJrgSZBJ3ZAZCsCKZBar3XF5yN6IZB4gNJWyBjhcbTBtOw9Qg6taWcF164OS46vhnuEhNoUPTrYvQ1ZBVTX09jAJpEZAoanNma9zlclEoUewMWZB0X7ZBZBL8DZCX0jE9qGVTZB5rQlW4M9kZD

MyCity Residence, Budapest, III. kerület

#69

MyCity Residence

Budapest, III. kerület
Típus:
nincs megadva
Alapterület:
45 m2 - 156 m2
Irányár:
46 - 137 millió Ft
Ingatlanok:
11 szabad ingatlan
(összesen: 78)
Építési mód:
Tégla

Találja meg újépítésű lakását a MyCity Residence-ben. Széles otthon kínálat : 78 lakásos társasház, 1-4 szobás változatos alaprajzok. Válogasson az elérhető lakások közül!

Új otthonok Óbuda szívében! Találja meg újépítésű lakását a MyCity Residence-ben.

Széles otthon kínálat : 78 lakásos társasház, 1-4 szobás változatos alaprajzok.

A MyCity Residence széles otthonkínálatában mindenki megtalálja a számára ideális otthont, legyen az akár egy kis méretű lakás, vagy egy nagy belterű, tágas családi fészek.

A parkosított belső kert, a kerékpártárolók, a teremgarázsból lifttel megközelíthető lakások mind, a leendő tulajdonosok kényelmét szolgálja.

Variálható alaprajzokkal, választható burkolatokkal állunk elképzelései szolgálatában. Kiváló elhelyezkedés: A MyCity Residence kíváló elhelyezkedése által könnyen megközelíthető és magával ragadó városi otthonokat kínál Budapest idilli övezetében leendő lakói számára. Számos bevásárlási- (Eurocenter, Tesco, Spar, Aldi) és sportolási lehetőség (fitnesz- és edzőterem, jogastudió) gyógyszertár, orvosi rendelő, óvoda, iskola, nyelviskola, színház és mozi közelében helyezkedik el, remek megközelíthetőséggel.

 

Várható átadása 2020.Nyár- Folyamatban

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése