Aranyhegy Residence, Budapest, III. kerület

#7

CSAK NÁLUNK  
Aranyhegy Residence

Budapest, III. kerület , 1031 Budapest III. kerület (Aranyhegy),
Típus:
Társasház
Alapterület:
198 m2 - 198 m2
Irányár:
160 - 160 millió Ft
Ingatlanok:
1 szabad ingatlan
(összesen: 4)
Építési mód:
Tégla

Méret
Szobák száma
Emelet
Irányár
198 m2
3
2
159 900 000 Ft

Luxus lakások Aranyhegy szívében. Műszaki tartalomban, a XXI. század igényeinek tervezve.

Aranyhegy Residence Családi Házak életérzése, társasházi lakások biztonságával a mai kornak megfelelő műszaki megoldásokkal.

Kivitelezésünk akár fűtés-hűtés, árnyékolás, az okosotthon megvalósításán keresztül, a megújuló energiák felhasználásáig, a mai piacon létező legmagasabb minőséget képviseli.

 

Az Ön dolga megálmodni mi megvalósítjuk.

 

A III. kerület legdinamikusabban fejlődő lakóövezete, közel 90%-os beépítettséggel! A telek közel 1300nm kelet-dél-nyugati fekvéssel. Egyedi adottságait kihasználva egy olyan 4 lakásos luxus minőségű társasházat álmodtunk meg, melyben a földszinti és az első emeleti lakások is a családi házak életérzését adja szeparált kertjeivel valamint a mai piacon is kiemelkedő műszaki tartalommal, ugyanakkor a társasház minden előnyével és biztonságával.

Az Aranyhegy különleges klímáját a természeti környezete és fekvése biztosítja. Néhány percre a közlekedési csomópontokhoz.

A háromszintes épületben helyet kap egy 4 állásos teremgarázs, 8-nm-es tárolók, 5 felszíni beálló. A földszint és az első emelet kertkapcsolatos, maximálisan szeparált, variálható alaprajzokkal. A Penthouse lakás az épület legfelső emeletén, hatalmas terasszal, több típusú választható elrendezéssel bárki számára ideális választás.

 

Külső megjelenés:

 

Fehér épülettömeg, helyenként szerelt burkolati rendszerrel, alumínium burkolatú nyílászárókkal, (melyek esetében a belső faborítás ajánlott), horganyzott acél korlátokkal. A garázs zárófödém zöldtetős kivitelben készül . A homlokzat a XXI. század igényeinek megfelelő, mind esztétikailag, mind szerkezetileg. A fehér-fém- és földszínek ötvözetének köszönhetően elegáns mégis visszafogott képet ad. Környezetében elhelyezkedő új és újszerű házak egyszerű minimál stílusától eltérően megjelenésében természetesebb, környezetbe simuló ugyanakkor letisztult és kifinomult. A szinteket az épület súlypontjában elhelyezkedő hangszigetelt lépcső köti össze, az előkerti bejárón keresztül. A nyílászárók elé épített szélvédelemmel ellátott fémlamellás zsaluziákkal és konzolos tető túllógással oldjuk meg a nagy üvegfelületek természetes árnyékolását.

A gépkocsi behajtás az utca szintjével azonos magasságban lévő sík beton térkővel, keréknyomos behajtón keresztül történik.

 

Földszint:

 

1. lakás - alapterület: 109,42 m2 - Terasz összesen: 30nm   Kert: 335,48 nm

 

I. emelet:

 

2. lakás: Alapterület: 96.96nm - terasz: 28.1nm + kertkapcsolat : 225nm 

3. lakás: Alapterület : 83.18nm - terasz: 36.20nm + kertkapcsolat : 264nm 

 

Penthouse:

 

4. lakás - alapterület: 123 nm - tetőterasz: 150 nm

 

Garázsok: 4,5-5 M ft-ig

 

Tárolók:400.000ft/nm

 

Felszíni parkolók: 1,5-1,9M ft 

 

Mind a külső, mind a belső parkolókhoz elektromos autótöltési lehetőség kiépítése megtörténik. 

 

Részletes műszaki tartalomért keressen bennünket bizalommal.

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése