ALMÁSKERT, Budapest, III. kerület

#715

CSAK NÁLUNK  
ALMÁSKERT

Budapest, III. kerület Aranyhegy
Típus:
Ikerház
Alapterület:
174 m2 - 180 m2
Ingatlanok:
2 szabad ingatlan
(összesen: 3)
Építési mód:
Tégla

Méret
Szobák száma
Emelet
Irányár
174 m2
-
259.9 millió Ft
180 m2
-
279.9 millió Ft

KIEMELT BERUHÁZÁS INDUL ARANYHEGYEN!

IKERHÁZI LAKÁS ELADÓ - Projektünk Ürömhegy délnyugati fekvésű, napfényes oldalának csendes, zöldövezeti utcájában épül, új építésű családi házak szomszédságában. A környék az utóbbi években rohamos fejlődésnek indult, cégünk is számos fejlesztést tudhat maga mögött ezen a területen.

A fejlesztés során az 2114 m2- es telken két ikerházi lakás egy családi ház megépítésére kerül sor. A csodálatos Hármashatár- hegyi panorámával rendelkező lakások kellő távolságra épülnek egymástól, délnyugati tájolásuknak köszönhetően pedig rendkívül világos, naposak.

A z ikerházi lakások külön épületrészben kerültek elhelyezésre, amely épületrészeket garázsok kötnek össze, így egy-egy lakás, mint önálló családi ház tud működni, törekedve a benapozás, az intimitás és a kilátás legoptimálisabb kialakítására.

A nappali + 4 szobás lakások alaprajza letisztult, jól átgondolt, tökéletesen megfelel egy 4-5 fős család számára is. A földszinten a tágas konyha-étkező-nappali tere mellett egy hálószoba, fürdő és egy háztartási helyiség kapott helyet. A nappaliból induló lépcsőn juthatunk fel az emeletre, ahol két gyerekszoba egy kádas fürdőszobával, és egy szülői háló a hozzá tartozó zuhanyzóval került kialakításra. A zárt garázs a bejárati szinten van. A lakásokhoz saját, kizárólagos használatú kertrész tartozik, mely tökéletes helyszínt biztosít a kikapcsolódáshoz. Medence kialakítása, opcionálisan lehetséges.

A kivitelezés során a legkorszerűbb megoldásokat alkalmazzuk, szem előtt tartva napjaink legnagyobb problémáját, a magas energiaköltségeket:
• minden lakás hűtés- fűtéséről saját hőszivattyús rendszer gondoskodik
• a hőszivattyúval működtetett felületfűtés (mennyezeti hűtés- fűtés és padlófűtés) által alacsony energiafogyasztás biztosított, kedvezményes H- tarifával
• napelemes rendszer előkészítésével épülnek lakásaink, mellyel további megtakarítás érhető el, ha később úgy dönt, hogy beszerelteti
• kiváló hő- és hangszigeteléssel bíró, 3 rétegű üvegszerkezetes nyílászárók kerülnek
beépítésre redőny előkészítéssel
• minden lakáshoz saját kertrész, egy zárt garázs és egy felszíni kocsibeálló tartozik

A közelben minden megtalálható, ami a hétköznapokhoz szükséges: iskola, óvoda, bevásárlási lehetőség, orvosi rendelő, gyógyszertár, mind néhány percen belül elérhető. Az Aranyvölgyi vonat-, illetve buszmegálló sétatávolságra van, melynek köszönhetően tömegközlekedéssel is könnyen és gyorsan elérhető a belváros. Az Árpád-híd autóval csupán 10 perc.

A környéken számos referenciával rendelkezünk.

Az építkezés 2024. őszén kezdődik. Tervezett átadás 2025 III. negyedév.

B1 lakás ára 259,9 MFt

164m2 +42 m2 terasz, + 600 m2 saját használatú kertrész.

B2 lakás ára – 279,9 MFt

167 m2 +38 m2 terasz, + 600 m2 saját használatú kertrész.

A1 Családi ház - ELADVA

 

Átadás 2025 év vége

 

Irodánk segíti ügyfeleit abban az esetben is amennyiben a vásárláshoz:

-ingatlant kell értékesíteni

-hitelre lesz szüksége

-állami támogatást szeretne igénybe venni

-asztalosra, kertészre egyéb szakemberre van szüksége

 

Várom hívását!


 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése