EAAEODKYQZBoUBAODayoPCmXRg7aj2QH0ZBOs3oiVMIo3NsAZCZCjRcQChorYJrgSZBJ3ZAZCsCKZBar3XF5yN6IZB4gNJWyBjhcbTBtOw9Qg6taWcF164OS46vhnuEhNoUPTrYvQ1ZBVTX09jAJpEZAoanNma9zlclEoUewMWZB0X7ZBZBL8DZCX0jE9qGVTZB5rQlW4M9kZD

Sunrose Homes, Budapest, II. kerület

#97

Sunrose Homes

Budapest, II. kerület Szemlőhegy
Típus:
Társasház
Alapterület:
88 m2 - 113 m2
Irányár:
172 - 407 millió Ft
Ingatlanok:
5 szabad ingatlan
(összesen: 10)
Építési mód:
Tégla

Sunrose Homes

Az épülő társasházakban (2 különálló épület) pince, földszint + 2 szint, melyben összesen 10 db luxus kivitelű lakás, 7 db nagyméretű 5 db normálméretű teremgarázs beálló és 9 db tároló került kialakításra. A társasházban a pinceszinten található parkolóktól a 2. emeletig működő személyfelvonó kerül beépítésre. Az emeleteken elhelyezkedő lakások mindegyikéhez erkély, illetve a legfelsőbb szinten tetőterasz és tetőkert tartozik.

 

A társasházban 80 nm-től 110 nm-ig kínálunk eladásra kertvárosi hangulatú, élhető, modern, lakásokat 3 szobás lakástól a 4 szobás családi otthonig minden igényt kiszolgálva.

 

Igényes, gondos tervezéssel, a funkcionalitás előtérbe helyezésével, magas szintű és minőségű kivitelezéssel kínálunk otthonteremtési és befektetési lehetőséget.                                   

Az alternatív energia-felhasználásával (hőszivattyú lakásonként) nagy hangsúlyt fektetünk a környezettudatosságra, ezért olyan luxuslakások kerültek kiépítésre innovatív megoldások alkalmazásával, mely megfelel a XXI. század technikai kihívásainak és a maximális energia- hatékonyságnak.

 

A budai lakóövezet egyik legmagasabb presztízsű környékén kínálunk eladásra változatos kialakítású luxuslakásokat.

Az utca csendes, kertvárosi hangulata és jó elhelyezkedése, hatalmas, összefüggő zöld területeivel és hegyvidéki levegőjével méltán kedvence az exkluzív életvitel híveinek és ideális a nyugodt, zavartalan, kiegyensúlyozott élethez.

A környék az elmúlt években szinte teljesen megújult, azonban a számtalan új építésű projekt nem változtatta meg a városrész eredeti, kertvárosi jellegét, inkább tovább emelte színvonalát.

 

A tömegközlekedés kiváló, a telektől pár percre van a 91-es és 291-es buszok megállói melyekkel könnyen elérhető a Nyugati pályaudvar vagy akár a Széll Kálmán tér.

A környék infrastruktúrája kiemelkedő, pár száz méteren belül találhatók óvodák, iskolák, bevásárlási lehetőségek.

 

Lakásaink alkalmasak CSOK igénybe vételére.

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése