Naprózsa, Budapest, II. kerület

#97

Naprózsa

Budapest, II. kerület Szemlőhegy
Típus:
Társasház
Alapterület:
83 m2 - 113 m2
Irányár:
172 - 407 millió Ft
Ingatlanok:
8 szabad ingatlan
(összesen: 10)
Építési mód:
Tégla

Naprózsa

A beruházó célul tűzte ki, hogy az ügyfelek és a partnerek megelégedettsége mellett egyre magasabb szakmai igényességgel végezze a rábízott, valamint a vállalkozás keretében felvállalt feladatokat A működése során, az ügyfélbarát kommunikációt előtérbe helyezve valósítja meg az ingatlan építési és értékesítési folyamatok rugalmas, szakszerű végrehajtását, valamint a törvények, jogszabályok önkormányzati rendeletek, megrendelői elvárások maradéktalan kielégítését.

Nagy hangsúlyt fektet a beszállítók, alvállalkozók kiválasztására, elvárás feléjük, hogy minőségpolitikánkkal összhangban működjenek közre tevékenységünkben. Tevékenységével kapcsolatos társszolgáltatókkal, megbízókkal korrekt, egymást segítő együttműködést épít ki és tart fenn.

A társaság valamennyi dolgozója vállalja, hogy azonosul a cégvezetés célkitűzéseivel, munkája során ezeket betartja és legjobb tudásával és felelősségével járul hozzá a célok teljesüléséhez, hiszen a mi mottónk:

„Az elégedett vevők visszatérnek, a lelkes vevők, újakat is hoznak magukkal”

 

 A házunkról:

Az épülő társasházakban (2 különálló épület) pince, földszint + 2 szint, melyben összesen 10 db luxus kivitelű lakás, 7 db nagyméretű 5 db normálméretű teremgarázs beálló és 9 db tároló került kialakításra. A társasházban a pinceszinten található parkolóktól a 2. emeletig működő személyfelvonó kerül beépítésre. Az emeleteken elhelyezkedő lakások mindegyikéhez erkély, illetve a legfelsőbb szinten tetőterasz és tetőkert tartozik.

 

A társasházban 80 m2-től 110 m2-ig kínálunk eladásra kertvárosi hangulatú, élhető, modern, lakásokat 3 szobás lakástól a 4 szobás családi otthonig minden igényt kiszolgálva.

 

Eddigi beruházásainkhoz hasonló igényességgel, gondos tervezéssel, a funkcionalitás előtérbe helyezésével, magas szintű és minőségű kivitelezési hagyományainkat folytatva kínálunk otthonteremtési lehetőséget.                                   

Az alternatív energia-felhasználásával( hőszivattyú lakásonként) nagy hangsúlyt fektetünk a környezettudatosságra ezért olyan luxuslakásokat építünk fel innovatív megoldások alkalmazásával, mely által megfelelünk a XXI. század technikai kihívásainak és a maximális energia- hatékonyságnak.

 

Helyszín, környezet és infrastruktúra leírása:

Budán lakni életstílus.

A budai lakóövezet egyik legmagasabb presztízsű környékén kínálunk eladásra változatos kialakítású luxuslakásokat.

Az utca csendes, kertvárosi hangulata és jó elhelyezkedése, hatalmas, összefüggő zöld területeivel és hegyvidéki levegőjével méltán kedvence az exkluzív életvitel híveinek és ideális a nyugodt, zavartalan, kiegyensúlyozott élethez.

A környék az elmúlt években szinte teljesen megújult, azonban a számtalan új építésű projekt nem változtatta meg a városrész eredeti, kertvárosi jellegét, sőt csak tovább emelte színvonalát.

 

A tömegközlekedés kiváló, a telektől pár percre van a 91-es és 291-es buszok megállói melyekkel könnyen elérhető a Nyugati pályaudvar vagy akár a Széll Kálmán tér.

A környék infrastruktúrája kiemelkedő, pár száz méteren belül találhatók óvodák, iskolák, bevásárlási lehetőségek.

 

Lakásaink alkalmasak CSOK igénybe vételére.

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése