EAAEODKYQZBoUBAI0aeKiztSZBaNvYvmvJiSvZBXiNWZBugXn1i9IpOVP2s6Ln08Gv8Qc2mZAjNNS4iuZBE6A5R2TugP6kIMQHzCPD6Ryan9a9vTVx0kMsZBUsyjTbMnAQI5zuZBQSZCZCl1UQVv0e98wWcqGl0yfoW8IperOy0ZCv1q3otpVifeD391ZAeN5oLzgIB0ZD

Kolosy Residence , Budapest, III. kerület

#99

Kolosy Residence

Budapest, III. kerület Újlak
Típus:
Társasház
Alapterület:
61 m2 - 177 m2
Ingatlanok:
16 szabad ingatlan
(összesen: 18)
Építési mód:
Tégla

A III. kerületben, Újlakon épülő társasház megjelenését tekintve a városrész atmoszférájához illően, műszakilag azonban a modern igényeknek megfelelően lesz kialakítva.

 

Megújuló és alternatív energia hasznosításával üzemeltetett társasházat építünk. Célunk, minél inkább szolgáltató független és nagyon alacsony rezsijű lakások készítése. GEOTERMIKUS hőszivattyús technológiát kombináljuk a NAPELEMES rendszerrel, a közös a helyiségek áramellátását is a napelemek segítik. Így minimalizálva a jövőbeli rezsiköltségeket.

 

Tevékenységünk során szem előtt tartjuk, hogy a felhasználói igényeknek maximálisan megfelelő, kiváló minőségű, kényelmes és szerethető lakások épüljenek.

 

 18 LAKÁSOS TÁRSASHÁZ, ÜZLET és IRODA 

 

A társasház egy kizárólagos tulajdonú telken zártsorú beépítési móddal felépülő -1 szint + fszt. + 1 emelet + tetőtér + loft nagyságú épület.

 

A -1 szinten 19 beállós teremgarázs és 13 tároló helyiség létesül.

 

A földszinten 2 üzlet és 3 lakás kerül kialakításra, belső parkosított udvarral.

 

Az első emeleten és a tetőtérben 6-6 lakás épül.

 

A loft szinten 2 lakás alakítunk ki. A lakások belmagassága 2,7 m.

 

Tárolók különböző méretben 2.8M ft-tól , 6.9M ft-ig választhatóak a 4,6nm-től a 8nm-ig.

 

Garázsok: 5.6-6.8M forintért választhatóak

 

A lakások alaprajzilag bizonyos mértékig változtathatók, amennyiben az eltérések az érvényes építési szabályzatnak megfelelnek és az építkezés olyan állapotában történik, amikor még nem hátráltatja az átadás időpontját. Nem lehet olyan módosítást végre hajtani, ami a betonacél szerkezetek valamint a gépészeti fővezetékek, áthelyezésével járna.

 

Kivitelező referenciamunkái megtekinthetőek: Kerékgyártó utca 97. és 99. szám alatt épült társasházak illetve más számos ház és a 2018 év végén átadott XIII. kerület Huba u. 18/B társasház, melyeket a referencia munkák menüpont alatt tekinthetnek meg. Folyamatban lévő munkák XIV. Fűrész u. 88.

 

Várható átadás: 2024 II. negyedév

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése