+36 (20) 334 6639

bemyhome@bemyhome.hu

HungarianHungarian

Részletes adatok

Ingatlanok száma: 3 db

Ingatlanok mérete: 94 - 116 m2

Szobák száma: 3 - 4

Átadás ideje: 2019. II. negyedév

Leírás

A Pálvölgy határán, Mátyáshegy Natura 2000 természetvédelmi terület közvetlen szomszédságában található épület minden szintjéről bámulatos látvány tárul elénk. A lakások déli irányba tájoltak, grandiózus méretű üvegfelületein egész nap árad be a napfény.

A festői, békés környezet, kiváló minőségű levegő optimális infrastruktúrával párosul. A belváros alig 10 perc alatt elérhető. A mindennapi életvitelhez szükséges boltok, szolgáltatások, sportolási lehetőségek, gyermekek számára fontos infrastruktúra karnyújtásnyi távolságban megtalálható.

Lakásainkat kifejezetten a magas életminőséget, luxus környezetet, presztizs lokációt, prémium kivitelezést előnyben részesítő otthon keresők és befektetők igényeinek megfelelően terveztük. A társasházak sorában egyedülálló módon minden lakásunkhoz életteret növelő, saját, kizárólagos használatú panorámás kert tartozik, magasan a város felett.

A Pálvölgy Residence modern, korszerű, helyenként azon is túlmutató építészeti és technikai megoldásai garantálják, hogy lakásaink tökéletesen valóra váltják és beteljesítik az Ön otthonhoz fűzött elvárásait, befektetési célú vásárlás esetén biztos lehet benne, hogy ingatlana értékálló, jövedelmező marad hosszú távon is.

 

ELHELYEZKEDÉS

A Pálvölgy Residence kifejezetten prémium lokációban épül. Magas értéknövelő erővel bíró természetvédelmi terület közvetlen szomszédságában található, ugyanakkor a könnyű hétköznapi élethez szükséges szolgáltatások séta távolságban megtalálhatók. Presztízs környezetben, otthonához közel nívós üzletek, neves nemzetközi iskola, magas színvonalú szolgáltatások várnak Önre és családjára.

 

OTTHON

Lakásaink maximálisan kielégítik az ideális otthonhoz fűzött elvárásokat. A telek szomszédságában elhelyezkedő természetvédelmi terület garantálja a friss, tiszta levegőt, a parkerdő túraútvonalai kitűnő lehetőséget nyújtanak az egészséges, aktív életmódot kedvelőknek. A lakásokhoz nagy méretű saját, szeparált, kizárólagos kert tartozik, ahonnan elvehetetlen örökpanorámát élvezhetünk –csakúgy mint a teraszokról és erkélyekről.

 

BELSŐ KIALAKÍTÁS

Az alaprajzokon szereplő helyiségkiosztások nagy tapasztalattal rendelkező építészmérnökök, belső építészek és lakberendezők munkájának eredménye, melyek egy tökéletes életteret tükröznek.
Mi azt szeretnénk, hogy minden ügyfelünk maximálisan elégedett legyen otthonával, így lehetséges a beosztások módosítása és a beépítendő anyagok kiválasztása is saját igény és elképzelés szerint.

 

MODERN TECHNOLÓGIA

A jelenlegi piacon műszakilag a legfejlettebb felszereltségű otthonokat kínáljuk. A lakások hűtés-fűtését napelemmel működő geotermikus hőszivattyúk biztosítják, AA++ energetikai besorolást, minimális –szinte 0 – fenntartási költséget eredményezve. Az épület gázmentes kialakítású. A mennyezet fűtés-hűtés magas fokú komfort érzetet, kellemes hőérzetet nyújt, az emberi szervezetre élettanilag kedvező hatást gyakorol, működése gazdaságos és környezetkímélő

Lakásaink

Azonosító Alapterület Építés éveEmeletTerasz/Erkély Szoba Ár CSOK 10+15 Részletek
BMH01068 116 m2 2019 Földszint 35 m2 3+½ 185.200.000 Ft NEM Részletek
BMH01069 94 m2 2019 Földszint 39 m2 3 152.800.000 Ft NEM Részletek
BMH01070 116 m2 2019 1. emelet 41 m2 3+½ 204.700.000 Ft NEM Részletek

Térkép