Eladó Téglalakás, Budapest, XIII. kerület

#213306357

Eladó Téglalakás

93.5 millió Ft

Budapest, XIII. kerület Angyalföld
Alapterület:
69 m2
Szobák száma:
2 + 1
Állapot:
Építési mód:
Tégla
Erkélyes
Jó közlekedéssel
Zöldövezeti

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
2. Emelet
Van
Kiváló
Gázkazán
Parkra néző
Részben bútorozott
Nyugat
5
Összkomfort
C
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Budapest XIII. kerület, Angyalföld, a Béke tér közelében, csendes utcában eladó, egy jó állapotú, 69 m²- es, amerikai konyhás nappali + 2 hálószobás, kéterkélyes (összesen 6 m²) társasházi lakás, 5 szintes épület 2. emeletén. Lift van. A lakás nyugati fekvésének köszönhetően világos, kilátása csendes utcára néz.

 

Elosztása: Amerikai konyhás nappali, két hálószoba, két erkély (4 m², 1,7 m²), fürdőszoba, külön WC, előszoba és közlekedő-gardrób.

 

Felszereltség: DTP biztonsági ajtó, redőny, szúnyogháló (helységenként 1 nyílászárón), konyhabútor gépesítve (Electrolux gépekkel: sütő, főzőlap, elszívó, mosogatógép, mikró és AEG felülfagyasztós hűtő), beépített fürdőszobabútor és beépített szekrények.

 

Társasház: A lakás egy 2 épületből álló, liftes, egyenként 12-12 lakásos társasházban található, mely 2011-ben épült. A lakóközösség fiatalos, a társasház folyamatosan karbantartott, rendezett anyagi hátterű. A társasház csendes, forgalommentes lakó övezetben helyezkedik el.

 

Tárolás: A lakáshoz tartozik egy 4 m²- es, polcozott, pincei tároló, amely az ár részét képezi.

Parkolás: A lakáshoz megvásárolható (további 5M Ft - ért) egy fedett gépkocsi beálló az épület földszintjén. Az utcán parkolás fizetős. 

 

Költségek: A közös költség 30.699 Ft. A fűtést és a meleg vizet egyedi gázkazán biztosítja és a nappali klímával (Daikin) is felszerelt. A lakás saját víz-, gáz-, villanyórával rendelkezik. A felhasznált áram és gáz mennyisége belefér a jelenlegi rezsicsökkentett limitbe. (4 fős háztartás, teljes körű itthoni munkavégzés mellett.)

 

Infrastruktúra: A környék épületei és közterei folyamatosan megújulnak. Gyalogosan könnyen elérhetőek üzletek (élelmiszerbolt, drogéria, pékség), szolgáltatók (éttermek, edzőtermek) és közintézmények (bölcsőde, óvoda, iskola, orvosi rendelő). A jó tömegközlekedésnek köszönhetően - még az éjszakai órákban is - gyorsan elérhető a belváros és a szomszédos kerületek.

 

Hitelre vásárló ügyfeleinknek teljes körű, bank semleges ügyintézéssel állunk rendelkezésére.

Amennyiben még el kell adnia ingatlanát, kérem, tiszteljen meg bizalmával és kérje nagy tapasztalattal rendelkező, az aktuális árakkal tisztában lévő irodánk ajánlatát.

 

Helyiség Méret (m2)
Erkély 4
Erkély 1.7

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Téglalakás
Családi ház
Ikerház
Építési telek
Panellakás
Iroda irodaházban A
Üzlethelyiség
Iparterület
Garázs
Iroda egyéb
Iroda lakásban
Nyaraló
Sorház
Házrész
Zártkert
Étterem, vendéglő, cukrászda
Iroda irodaházban B
Szálloda, panzió
Ikerházrész
Villa, kastély, kúria