EAAEODKYQZBoUBAI0aeKiztSZBaNvYvmvJiSvZBXiNWZBugXn1i9IpOVP2s6Ln08Gv8Qc2mZAjNNS4iuZBE6A5R2TugP6kIMQHzCPD6Ryan9a9vTVx0kMsZBUsyjTbMnAQI5zuZBQSZCZCl1UQVv0e98wWcqGl0yfoW8IperOy0ZCv1q3otpVifeD391ZAeN5oLzgIB0ZD

Eladó Ikerház, Budapest, III. kerület

#213304116

CSAK NÁLUNK  
Eladó Ikerház

289.9 millió Ft

Budapest, III. kerület Testvérhegy
Alapterület:
320 m2
Szobák száma:
5
Állapot:
Újszerű
Építési mód:
Tégla
Kandalló
Privát

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
500 m2
Újszerű
Gázkazán
Félpanoráma
Részben bútorozott
3
Luxus
CC
Nem akadálymentesített

Testvérhegy villanegyedében, átmenő forgalomtól mentes, csendes utcában eladásra kínálunk egy 2005-ben épült luxuskivitelű ikerház egyik felét. Az ingatlan 321 m2, 3 szinten (garázsszint, földszint és emelet) Saját telek területe: 500 m2, mely a képeken látható örökzöld növényzetnek köszönhetően a maximális intimitást biztosítja.

A garázsszinten található 2 autó és akár több motor számára kényelmes méretű garázs, gépészeti helyiség. A szauna és konditerem helyiség 30nm, valamint a hozzá kapcsolódó, de külön nyíló tároló 10nm.

Zárt lépcsőházon keresztül jutunk fel a nappali szintre, ahol megtalálható az előszobából nyíló vendég mosdó, egy kényelmes gardrób. A nappali-konyha-étkező tér egyben 80nm, melyből a nappali 48nm-es impozáns belmagasságával és hatalmas nyílászáróival kapcsolódik a nyugati fekvésű intim kertkapcsolathoz.

Az emeleten található 4 kényelmes méretű hálószoba (13, 15, 19 és 19 m2-es), 2 fürdőszoba, 1 mosókonyha és egy gardrób. A két nyugati fekvésű hálóból megközelíthető az emeleti terasz is.

2005-ben az építtető saját részére kivitelezte az ingatlant, így az akkori maximális minőségű fa thermo nyílászárók kerültek beépítésre és a szigetelés is hibátlanul funkcionál.

2021-ben tulajdonosa felújította. Munkálatok részletezése: új konyha került kiépítésre gépesítéssel (kivéve hűtőszekrény) fürdőszobák új burkolatot kaptak, új szaniterekkel és szerelvényekkel. A nyílászárókra az elektromos redőnyökhöz a vezetékeket előkészítették, kültéri kameráknak elektromos kiállások kiépítése, a spot lámpákat energiatakarékos led fényekre cserélték, a hálószobák új burkolatot kaptak, valamint új videokaputelefon került kiépítésre.

Új, 3 fázisú digitális villanyóra került beépítésre, mely alkalmas a napelem rendszer fogadására is. 

Extrák:

Beltéri extrák: vízlágyító berendezés, minőségi fa nyílászárók, fatüzelésű kandalló, légkondicionáló minden helységben, riasztórendszer kültéri érzékelőkkel is ellátva, központi porszívó, szúnyoghálók.

Kültéri extrák: automata kapu és garázsajtó, fűtött garázsfeljáró, kültéri riasztó, örökzöld kert, automata öntözőrendszer, külön vízórával.

Fűtés: gázkazán, mindkét szinten padlófűtéssel + radiátorokkal

Emeletenként külön-külön programozható a fűtésrendszer (a padlófűtés és a radiátor kör is külön-külön), valamint helységenként külön is szabályozhatók a radiátorok.

Az ingatlan frissen festve, üres és azonnal költözhető.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, várom hívását.

Helyiség Méret (m2)
Garázs
Hobby szoba
Tároló