Fagyöngy Lakópark, Budapest, III. kerület

#14

Fagyöngy Lakópark

Budapest, III. kerület
Típus:
Társasház
Alapterület:
66 m2 - 95 m2
Irányár:
55 - 82 millió Ft
Ingatlanok:
3 szabad ingatlan
(összesen: 160)
Építési mód:
Tégla

Csillaghegy szívében, kiemelkedően jó infrastruktúra és közlekedési lehetőségek közvetlen közelében épülő 160 lakás 10 épületben. A PROJEKT MEGVALÓSULT!

A PROJEKT MEGVALÓSULT, KÍNÁLATUNKBAN MEGTALÁLHATJA ÁLMAI OTTHONÁT! KERESSE ÉRTÉKESÍTŐNKET : PÓR ANDREA 06306707000

 

Csillaghegy szívében, kiemelkedően jó infrastruktúra és közlekedési lehetőségek közvetlen közelében épülő 160 lakás 10 épületben.

A koncepció tökéletes. Természet közeli, családbarát, parkosított kert, kültéri kondi gépek, gyerekjátszók, élhető terek és távolságok. 3 perc sétára a luxushotelek wellness részlegének összes szolgáltatása a megújuló Csillaghegyi Strandfürdőnek köszönhetően.

Közel a csodálatos Rókahegy, de a Római part is könnyedén megközelíthető.

Hévmegálló, bevásárlási lehetőségek és gyógyszertár is 5 perces sétatávon belül elérhetők. Az épületek tervezésénél szempont volt, hogy minél kevesebb északi fekvésű lakószoba épüljön, így a lépcsőházakat tervezték ebbe az irányba.

A lakások Keleti, Déli és Nyugati fekvéssel választhatóak. Tervezésnél igyekeztünk élhető tereket, okos megoldásokat kialakítani a lakásokon belül és kívül egyaránt.

A 10 épületből 4 db 4 emeletes és 6 db 2 emeletes kialakítású. Mindegyik épület LIFTES a könnyedebb megközelítés érdekében.

A XXI. század lakóparki környezete valósul meg ebben a koncepcióban. A természetes anyagok használata, a családbarát környezet, az alacsony fenntartási költségek, a tudatos környezetvédelem figyelembevételével és tágabb környezetében is rendezett, fiatalos lakóparkok ölelésében kerül kivitelezésre a Fagyöngy!

 

Emelt szintű műszaki tartalom:

 

SMART mennyezeti hűtő/fűtő rendszer, vizes helyiségekben padlófűtés, 3 rétegű üvegezésű nyílászárók, energiatakarékos hőszivattyús technológia, riasztórendszer előkészítés, Wifi előkészítés. FINANSZÍROZÁS: 10% előszerződéskor, 90% átadáskor CSOK IGÉNYBE VEHETŐ: Teljes körű hitel és CSOK ügyintézés, Resale lehetőség

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése