Karrier

Ingatlanértékesítő kollégák jelentkezését várjuk

A cégről:

 

Emlékszem amikor én ültem a gép előtt 2011-ben, hasonló piaci és gazdasági körülmények között. Automatikusan tekertem át az „ingatlanos” szekción az álláshirdetések között, amíg az egyik hirdetés mégiscsak megfogott. Kis cég, családias környezet és azt a mentalitást kereste, amit képviseltem: „Jövök-megyek-intézkedek, aláírok-pecsételek” Ha magadra ismersz, engedd meg, hogy bemutassam a céget, amelyik lehet, hogy téged keres.

A BeMyHome Ingatlaniroda 2018-ban alakult, azzal a rendületlen hittel, hogy erre a szakmára van igény Magyarországon! Tisztességesen, becsülettel, sokszor szembeszélben, de mindenekelőtt az ügyfelekért és azért, hogy őket biztonságban végig segíthessük életük legnagyobb döntésének folyamatán, mert ezt csak így érdemes! Tesszük mindezt reális ár-érték arányú sikerdíjért, a legjobb szolgáltatásokkal melyeket csak a legnagyobb versenytársak tudnak hasonló színvonalon nyújtani ügyfeleiknek, lényegesen magasabb sikerdíjakért. Nálunk az ügyfél az első, ezért kifejezetten olyan kollégákat keresünk, akik ezt a szemléletet tudják hitelesen képviselni.

 

Az ideális jelölt.

 

Jöhet vendéglátásból, jöhet akár a tanári pályáról, akár új utakat kereső kismama, esetleg már tapasztalattal is rendelkezik ebben a szakmában, a lényeg, hogy szeressen emberekkel kommunikálni, szeressen embereket hozzásegíteni álmaik otthonának felkutatásában, megtalálásában, hogy elérhessék a vágyott célt.

Kellő alázattal rendelkezik ahhoz, hogy az emberek legnagyobb vagyontárgyukat rábízzák, ugyanakkor nem fél a kellő pillanatban őszintének, határozottnak és kellő mértékig türelmesnek lenni ügyfeleivel.

Elengedhetetlen a jó kommunikációs készség, a motiváltság, a határozottság és a proaktív munkaszemlélet.

Előnyös, ha rendelkezik autóval, ismeri és szereti is a lakóhelyét, annak környezetét és nem riad meg a kihívásoktól.

II., - II/A.-, XI. -, XII., - XIII. -, XIV., - XV., -XVI., XVII. kerületek, vagy ezen területek agglomerációjában élő jelölteket várunk szeretettel.

 

Feladatok:

  • Ingatlanok felkutatása, felvétele, hirdetés kezelés
  • Kapcsolattartás eladókkal-vevőkkel
  • Érdeklődők igényfelmérése, kiválasztott ingatlanok bemutatása
  • Intenzív részvétel az ajánlattételtől az adásvételi-vagy bérleti szerződés folyamatában, egészen az átadás-átvételig

Amit nyújtunk:

 

Rugalmas munkaidő, folyamatos tréningek, egy gyönyörű szakma elsajátításának lehetősége, melyből hosszú távon profitálhatsz. Családias hangulatú környezetben, biztos háttérrel rendelkező cég és egy összeszokott, jól működő, támogató csapat tagja lehetsz. Teljes körű marketing támogatás, irodai háttér, bejelentett jogviszony.

 

Be My Home

    1033 Budapest, Hévizi út 6/E
    +36 20 334-6639
    bemyhome@bemyhome.hu

Are you selling a property or looking for one?
Enter your details and we'll help!

The privacy policy read and accepted.
Send Message
Brick Apartment
Private House
Duplex
Construction Site
Concrete Building
Row House
Shop / Business
Industrial Area
A Office in an Office Complex
Hotel / Pension
Part of a Duplex
Garage
Villa, Manor-house, Mansion
Office Complex
Catering Facility
B Office in an Office Complex
Office / Other
Part of a House