Karrier

Ingatlanértékesítő kollégák jelentkezését várjuk

A cégről:

 

Emlékszem amikor én ültem a gép előtt 2011-ben, hasonló piaci és gazdasági körülmények között. Automatikusan tekertem át az „ingatlanos” szekción az álláshirdetések között, amíg az egyik hirdetés mégiscsak megfogott. Kis cég, családias környezet és azt a mentalitást kereste, amit képviseltem: „Jövök-megyek-intézkedek, aláírok-pecsételek” Ha magadra ismersz, engedd meg, hogy bemutassam a céget, amelyik lehet, hogy téged keres.

A BeMyHome Ingatlaniroda 2018-ban alakult, azzal a rendületlen hittel, hogy erre a szakmára van igény Magyarországon! Tisztességesen, becsülettel, sokszor szembeszélben, de mindenekelőtt az ügyfelekért és azért, hogy őket biztonságban végig segíthessük életük legnagyobb döntésének folyamatán, mert ezt csak így érdemes! Tesszük mindezt reális ár-érték arányú sikerdíjért, a legjobb szolgáltatásokkal melyeket csak a legnagyobb versenytársak tudnak hasonló színvonalon nyújtani ügyfeleiknek, lényegesen magasabb sikerdíjakért. Nálunk az ügyfél az első, ezért kifejezetten olyan kollégákat keresünk, akik ezt a szemléletet tudják hitelesen képviselni.

 

Az ideális jelölt.

 

Jöhet vendéglátásból, jöhet akár a tanári pályáról, akár új utakat kereső kismama, esetleg már tapasztalattal is rendelkezik ebben a szakmában, a lényeg, hogy szeressen emberekkel kommunikálni, szeressen embereket hozzásegíteni álmaik otthonának felkutatásában, megtalálásában, hogy elérhessék a vágyott célt.

Kellő alázattal rendelkezik ahhoz, hogy az emberek legnagyobb vagyontárgyukat rábízzák, ugyanakkor nem fél a kellő pillanatban őszintének, határozottnak és kellő mértékig türelmesnek lenni ügyfeleivel.

Elengedhetetlen a jó kommunikációs készség, a motiváltság, a határozottság és a proaktív munkaszemlélet.

Előnyös, ha rendelkezik autóval, ismeri és szereti is a lakóhelyét, annak környezetét és nem riad meg a kihívásoktól.

II., - II/A.-, XI. -, XII., - XIII. -, XIV., - XV., -XVI., XVII. kerületek, vagy ezen területek agglomerációjában élő jelölteket várunk szeretettel.

 

Feladatok:

  • Ingatlanok felkutatása, felvétele, hirdetés kezelés
  • Kapcsolattartás eladókkal-vevőkkel
  • Érdeklődők igényfelmérése, kiválasztott ingatlanok bemutatása
  • Intenzív részvétel az ajánlattételtől az adásvételi-vagy bérleti szerződés folyamatában, egészen az átadás-átvételig

Amit nyújtunk:

 

Rugalmas munkaidő, folyamatos tréningek, egy gyönyörű szakma elsajátításának lehetősége, melyből hosszú távon profitálhatsz. Családias hangulatú környezetben, biztos háttérrel rendelkező cég és egy összeszokott, jól működő, támogató csapat tagja lehetsz. Teljes körű marketing támogatás, irodai háttér, bejelentett jogviszony.

 

Be My Home

    1033 Budapest, Hévizi út 6/E
    +36 20 334-6639
    bemyhome@bemyhome.hu

Eladó ingatlana van,
vagy épp ingatlant keres?

Adja meg adatait és segítünk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Téglalakás
Családi ház
Ikerház
Építési telek
Panellakás
Sorház
Üzlethelyiség
Iroda irodaházban A
Szálloda, panzió
Iparterület
Garázs
Villa, kastély, kúria
Irodaház
Vendéglátóipari egység
Iroda irodaházban B
Iroda egyéb
Házrész
Ikerházrész